ACTIEVE HERFSTVAKANTIE OP DE VELUWE MET HOEGEN FIETSVERHUUR.

De mooie herfstkleuren zijn in het bos te vindenDe zon schijnt, de temperatuur begint te dalen, de bladeren beginnen van de bomen te vallen, kortom: het is weer herfst op de Veluwe!

Wilt u de Veluwe verkennen, wild spotten, de prachtige kleuren van de bomen bewonderen? Maak dan nu gebruik van onze Herfst aanbieding: Mountainbiken in de Herfstvakantie.

Er zijn verschillende Mountainbike routes beschikbaar, naargelang het aantal kilometers dat u wenst af te leggen. Alle routes beginnen in Nunspeet, hier zult u via de prachtige bossen en heidevelden door verschillende dorpen in de omgeving weer uitkomen op het startpunt.

De routes zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is inclusief mountainbike, bidon, helm en ATB route. Voor het arrangement betaalt u € 17,50 per persoon.

Mocht u de Veluwe op een andere manier willen verkennen dan per mountainbike, bekijk dan onze website voor het brede aanbod aan fietsen, tandems, solexen en nog veel meer.

Wilt u gebruik maken van de aanbieding raden we u aan om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Dit kan per e-mail: info@hoegen-fietsverhuur.nl of telefonisch 0341 – 258759.
paddestoelen bladeren in alle kleuren in de bos rondom nunspeet