LEUKE ACTIVITEITEN ’s WINTERS

Fiets huren en andere leuke activiteiten in de winterÉén van de leuke activiteiten is met de fiets naar het prachtige stuk natuur Beekhuizerzand.

Ook in de wintermaanden zijn er genoeg activiteiten in Nunspeet op de Veluwe. Of u nu voor een vriendenweekend komt of voor een heerlijke voorjaarsvakantie, wij hebben allerlei leuke vervoermiddelen te huur.

Deze maanden zijn bij uitstek geschikt om te gaan mountainbiken door de mooie bossen tussen Nunspeet, Harderwijk en Ermelo. Uiteraard hebben wij verschillende mountainbike routes in GPS met allerlei afstanden. U kunt bij ons terecht met kinderen vanaf 7 jaar.

Nunspeet Kunstenaarsdorp een winterse combinatie van cultuur en bewegenwinter gezicht Chris ten Bruggen Kate

Nunspeet heeft het Noord-Veluws museum waarin schilderijen van Veluwse kunstenaars tentoongesteld worden. Op dit moment is er een overzichtstentoonstelling van Chris ten Bruggen Cate met o.a. winterse taferelen. Een leuk idee voor een mooie winterdag is om eerst een bezoek aan het museum te brengen en vervolgens op de fiets de omgeving te gaan verkennen. Na de fietstocht bezoekt u het museum nog een keer en u zult vast nog meer zien in de schilderijen. Het museum heeft een speciale fietsroute gemaakt die te koop is bij het museum en bij Hoegen Fietsverhuur. Via het museum is dit arrangement te boeken incl. fietshuur.

Segway rijden in de winter

Tijdens de wintermaanden is het mogelijk om Segway te rijden. De Segways beschikken over off road banden zodat u ook met sneeuw bij ons tochten kunt maken. U zorgt voor warme kleding en wij voor een kopje chocolademelk onderweg. Segway rijden is mogelijk vanaf 16 jaar.

Elektrische fiets huren

Wilt u met wind in de rug fietsen dan kunt u bij ons terecht voor een elektrische fiets. Met mooi winterweer is een tocht over het Beekhuizerzand zeker aan te bevelen. U waant zich in een totaal andere wereld. U zult soms zelfs het gevoel hebben dat u alleen op de wereld bent.

Nieuw fietspad!Het nieuwe fietspad naar Harderwijk bijna klaar.

Het langverwachte fietspad naar Harderwijk is bijna klaar! Vanaf het voorjaar is het fietspad rondom het Veluwemeer klaar. De laatste hand wordt gelegd aan het stukje bij Harderwijk. Wij zijn al gaan kijken voor u om een nieuwe route te maken en het ziet er veelbelovend uit. Vanaf Hierden gaat u langs het Veluwemeer via Harderwijk de polder in om vervolgens naar Elburg te fietsen.

Tijdens de wintermaanden is ons bedrijf op zondag en maandag gesloten. Voor groepen gelden andere openingstijden. Gelieve vooraf te reserveren.

hetteam-e1427919707995