ATB / Mountainbike

atb-mountainbike instructie voor vertrek.
Een ATB of mountainbike is dezelfde soort fiets. ATB staat voor All Terrain Bike en de vertaling van mountainbike is bergfiets ook wordt het wel afgekort tot MTB. Dit geeft aan dat de fietsen voor extreme doeleinden zijn bedoeld.

Sportief genieten

Met de mountainbike kunt u een sportieve dag uit hebben. Of u er nu met vrienden tegenaan wil , als gezin wilt genieten van de mooiste plekken in de natuur of de jongsten kennis wilt laten maken met de mountainbike. Wij verhuren ze in verschillende maten zodat u op een passende fiets onderweg gaat. Als u op pad gaat met de ATB kan een goede helm niet ontbreken ook die hebben wij van klein tot groot in het assortiment.

Omgeving

Rondom Nunspeet hebben wij veel bosgebied en mooie heide velden. Bent u bij ons in de omgeving niet bekend dan hebben wij verschillende routes welke te huur zijn in een GPS systeem. Heeft u zelf een GPS dan kunt u ook een route downloaden van onze site. Mocht u echter het liefst met een gids onderweg willen gaan dan kunnen wij u ook daarin adviseren.

Reserveren

Het is verstandig vooraf te reserveren. Bij het reserveren is het handig wanneer u de lengte van de personen die met u mee gaan weet, wij zorgen ervoor dat u op de juiste maat fiets kunt vertrekken. Reserveren kan via het contact formulier, een email of telefonisch +31 (0)341 258759.