EROPUIT MET KONINGINNEDAG 2012 ? ONZE FIETSVERHUUR IS OPEN.

Dit jaar gaat de Koninklijke Familie naar Rhenen en Veenendaal, maar u kunt natuurlijk ook gezellig naar de Veluwe komen. In Nunspeet is alles ORANJE gekleurd. U kunt die dag bij ons een fiets huren en de bossen in gaan, maar wat dacht u van de vrijmarkten in Nunspeet en omliggende dorpen. We kunnen een tas achterop de fiets doen en u kunt al uw gekochte snuisterijen meenemen.

Wilt u een lange fietstocht maken dan kunt u vanaf Nunspeet naar Garderen fietsen en daar de Koninklijke Familie in zandsculpturen zien. Of heerlijk langs de Randmeren uitwaaien richting Harderwijk. In Harderwijk zijn door de hele stad allerlei activiteiten en na dit bezoekaan de stad fietst u via het Beekhuizerzand weer terug naar Nunspeet.

Voor degene die niet weten waar ze heen willen fietsen hebben we een mooie gratis fietsroute klaar liggen. U laat het feest gedruis van Koninginnedag achter u en maakt een prachtige tocht door de bossen van Nunspeet en omgeving.

Wij zijn geopend van 10:00 tot 17:00 uur en hebben (zolang de voorraad strekt) een glaasje Oranje Bitter voor u klaar staan en wat lekkers voor de kinderen.

Wij zien u graag met !