EXAMEN STRESS KWIJTRAKEN ????

bij tonen examen opgeve Nederlans 2013 gratis GPS routeExamen stress kwijtraken? Kom lekker mountainbiken of een dagje weg op de racefiets!
Na een drukke tijd van blokken voor je examens is een actief dagje weg de ideale manier om van je zitvlees af te komen en de examens achter je te laten. De voorjaarsperiode is uitermate geschikt om lekker de bossen in te gaan op de mountainbike, iedere keer zijn de omstandigheden weer anders. Mocht dit nog niet snel genoeg gaan huur dan één van onze racefietsen! Tevens kunnen wij mooie routes waardoor je de pracht van de Veluwe kunt beleven of de uitgestrektheid van Flevoland.
Is het verlossende telefoontje eindelijk gekomen en wil je eens een keer wat anders doen of in stijl naar je examenfeest. Reserveer dan nu één van onze kletsfietsen. Op deze fiets trek je veel bekijks en het is een hilarische ervaring wat je een keer gedaan moet hebben!
Natuurlijk hoort een rondje op de tandem ook tot de mogelijkheden. Je kunt hiervoor zelf de feestvreugde vergroten door met een groep te gaan picknicken. Voor de picknick kun je allerlei lekkernijen zelf meenemen. Uiteraard kunnen wij ook een picknick verzorgen.
Op vertoon van je originele examenopgave Nederlands 2013 krijg je een GPS tocht gratis t.w.v. € 10,00. De aanbieding is geldig t/m 22 juni 2013.erop uit met de kletsfiets naar diploma uitreiking.

Veel succes met de examens en het wachten op de examenuitslag.

HOEGEN FIETSVERHUUR