FIETS EN WANDELBEURS 2012

Zaterdag 11 en zondag 12 februari is het weer zo ver. In Amsterdam Rai is de fiets en wandelbeurs 2012. Ook Hoegen Fietsverhuur is aanwezig op deze beurs.
Wij zullen 2 dagen assisteren op de stand van onze collega www.janbrinkman.nl uit Dronten. Zij zijn gespecialiseerd in vakantiefietsen en hebben ook veel ervaring in verre fietsvakantiereizen. De koffie staat er klaar voor u op standnummer 11.D.40.
In een breed programma staan fietsen en wandelen centraal op deze beurs; als vakantie en recreatie, als ontspanning in de vrije tijd, maar ook als avontuurlijke uitdaging in onbekende afgelegen gebieden. Het themaland van dit jaar is Duitsland. Ons buurland telt meer dan 200 lange afstandssfietsroutes en vele kortere, goed onderhouden routes. U vindt er 200.000 km aan gemarkeerde wandelroutes. Er worden tijdens de beurs veel lezingen en workshops gegeven. Ook is er een testparcours aanwezig. Hier kunt u een groot aantal fietsen, fietskarren en ander materiaal uitproberen. Wilt u een elektrische fiets uitproberen dan bent u op deze beurs aan het goede adres.
Graag tot ziens op 11 of 12 februari op de wandel en fietsbeurs.