FIETS HUREN MET PINKSTEREN 2014

FIETS HUREN MET PINKSTEREN 2014

Het hele Pinksterweekend geopend. (zondag alleen voor reserveringen)

Het Pinksterweekend is bij uitstek geschikt om er met uw gezin, familie of vriendengroep op uit te gaan. De Kletsfietsen en familiefietsen vervoeren u graag door de mooie omgeving van Nunspeet.

kletsfietsen

 

De Kinder molen fietstocht.

Om in tradities en folklore te blijven tijdens het Pinksterweekend hebben wij vanaf 31 mei de Kindermolenroute geïntroduceerd. Deze speciale kinderroute komt langs de prachtige molens van Nunspeet en Hulshorst.
Kindertandem is altijd leuk.U kunt bij ons een kindertandem of bakfiets huren om samen met uw kinderen of kleinkinderen de route te gaan fietsen. De route krijgt u mee in GPS vorm. U fietst niet langs de knooppunten maar langs allerlei leuke plekjes voor de kinderen waar ze b.v. verstoppertje kunnen spelen of tikkertje kunnen doen. De kinderen krijgen een speciaal Molen-doe boekje mee. Zodat ze na de tocht van alles weten over molens.

Bij de huur van één van onze verhuurproducten kunt u er een GPS bij huren met de kindermolenroute erin. De kinderen krijgen het molen-doe boekje er gratis bij. De meerprijs voor de GPS bedraagt totaal € 10,00. Tevens krijgt u een kortingsbon voor een ijsje van Froyo en kunt u bij Droompark Badhoophuizen een gratis zwemkaartje ophalen. Ook bij onze andere fietsroutes krijgt u een gratis kortingsvoucher van één van onze partners

Sportief op de pedalen dit weekend

Voor een sportief dagje uit kunt u een racefiets of mountainbike huren. Voor beide fietsen hebben we mooie GPS tochten. Met de mountainbike gaat u echt het bos in. Als u hier niet vandaan komt is de GPS ideaal. U zult zich op veel plekken alleen op de wereld wanen en u zult versteld staan van de mooie natuur van de Veluwe. Op de racefiets zult u een stuk door Gelderland en de Flevopolder fietsen.

Op de kickbike met vrienden of vriendinnen.Steppen

Of u nu alleen gaat of met een groep steppen is een heerlijke manier om even uit te waaien. Bij de huur van de step krijgt u een folder mee waarop staat welke spieren u allemaal gebruikt. Ook zullen wij u tips geven om spierpijn te voorkomen. Steppen is een super gezonde manier van bewegen!

 

Solextocht

Voor het echte nostalgische gevoel staan onze solexen voor u klaar. U gaat al trillend, schuddend en lachend een tocht maken over de Veluwe. Onderweg kunt u heerlijk op een terrasje gaan zitten voor een Veluwse lunch. Graag maken wij voor u een tocht op maat.

 

Uniek in Nederland de Segway X2 Offroad tours

Altijd al eens een offroad tocht op een Segway willen maken? Bij ons bent u aan het goede adres. U gaat onderleiding van een ervaren instructeur de bossen van Nunspeet of Vierhouten in om de omgeving op een andere manier te bekijken.  Voor meer informatie over deze exclusieve tour kunt u contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Kortom er is genoeg te doen bij Hoegen Fietsverhuur!

Graag begroeten wij u tijdens het Pinksterweekend.

Foto Nunspeets Belang

Team Hoegen Fietsverhuur