WINTER !! KOM FIETS OF ATB HUREN.

Het is weer winter !

In dit seizoen zult u niet gelijk aan het huren van een fiets denken. Maar wanneer de zon schijnt kunt u prachtig over de Veluwe fietsen. In de omgeving van Nunspeet bevinden zich o.a. de plaatsen Harderwijk,  Vierhouten, Epe en Elburg. Hier kunt u zich lekker opwarmen met een beker warme chocolade melk of een glas glühwein. Wat dacht u van een bezoek aan Elburg met een stop voor een stadswandeling of een fietstocht  via de Dellen naar Epe voor  een heerlijke pannenkoek bij de Ossenstal. Wanneer u in de zomer in Nunspeet wilt gaan kamperen dan kunt u natuurlijk nu al op de fiets de omgeving verkennen en een mooie plek uitzoeken als vakantiebestemming. Wij vertellen u graag waar alle campings gevestigd zijn.2012-12-08-235

Nieuw in Nunspeet is het Noord-Veluws museum. Hier worden allerlei schilderijen van Veluwse schilders tentoongesteld. Het museum is een aanwinst voor Nunspeet en het is zeker de moeite waard om na een heerlijke fietstocht een bezoek aan het museum te brengen. Samen met alle muurgedichten die in Nunspeet hangen mag u Nunspeet zeker als een kunstenaarsdorp beschouwen.

Voor een impressie kijkt u op www.noord-veluws-museum.nl of www.muurgedichten-nunspeet.nl

Mountainbiken en steppen

Heeft uw sportclub ook een winterstop maar wilt u graag blijven sporten. Of heeft u voornemens gemaakt om in het nieuwe jaar vaker te gaan sporten. De Veluwe is de plek om een dag sportief er op uit te gaan. Samen met u kunnen we een route in GPS samenstellen zodat er voor ieder conditieniveau een geschikte route is. Dit kan op de mountainbike of de step. Een combinatie van meerdere producten behoort ook tot de mogelijkheden.

Aanbieding: tijdens de wintermaanden kunt u een mountainbike incl. helm, GPS en bidon huren voor € 17,50 p.p.

Segway Snowtour een unieke belevenis!segway-offroad-tour

Wanneer er sneeuw is gevallen is het mogelijk bij ons een Segway Tour te maken. U waant zich in een sprookje wanneer u door het witte landschap rijdt. De tour is onder begeleiding van een ervaren instructeur. Na de instructie en voltooiing van het behendigheidsparcour gaat u een tour door de bossen van Nunspeet of Vierhouten maken. De tour kan natuurlijk ook worden gedaan zonder sneeuw. Tijdens de wintermaanden zorgen wij voor een kopje chocomelk onderweg.

2013-12-13-475Wilt u liever gaan wandelen? In de omgeving van Nunspeet zijn 8 ommetjes gemaakt. Bij het VVV kantoor zijn ze te koop voor € 1,50 per stuk. Het Bijsselsepad 8,5 km. start bij de rotonde op de hoek Elburgerweg-Molenweg. Het ommetje Bekenpad 8,5 km. start bij de bushalte aan de Vreeweg en u zult via de Hardenbrinkweg de route beginnen. Bij het Dorpshuis de Wieken in Hulshorst beginnen ook 2 wandelroutes. De routes gaan over onverhard terrein en door o.a. weilanden. Bij de startpunten staan borden met de routes en onderweg ziet u gemarkeerde punten.

 

Kortom er is ook in dit jaargetijde genoeg te doen bij Hoegen Fietsverhuur in Nunspeet en omgeving.