FIETSEN IN DE HERFSTVAKANTIE OP DE VELUWE

Op een grote paddestoel rood met witte stippen zit kabouter prikkebeen heen en weer te wippen. Maar nu is hij ergens anders....

De bomen beginnen te verkleuren, de paddenstoelen zijn er weer en de rust komt terug op de Veluwe. De herfst is de tijd om heerlijk te komen fietsen op de Veluwe. Ondanks alle Coronaperikelen kunt u er nog steeds op uit op de fiets. Wij ontsmetten de fietsen voor u, houden de 1,5 meter regel in acht en heten u van harte welkom. Doordat het klaarzetten van de fietsen meer tijd kost en wij de baliehandeling zo kort mogelijk willen houden verzoeken wij u vooraf te reserveren.

Samen eropuit met uw huisdier

Wilt u een keer met uw hond onderweg of wilt u uitproberen hoe uw hond het vindt om samen met u te gaan fietsen, kijk dan eens in ons uitgebreide assortiment. Van een hondenmandje achter op de fiets tot een hondenkar of elektrische bakfiets speciaal voor honden, er zijn allerlei mogelijkheden. De hond kan in een bench meegenomen worden op de bakfiets maar er is ook een hondenbakfiets waar een kindje bij in kan. Wij maken wel onderscheid tussen bakfietsen waar kinderen in vervoerd worden en waar huisdieren in mogen. Wij adviseren u graag.

Mountainbiken met gps

De herfst is het jaargetijde om een mountainbike/ e-mountainbike of fatbike te huren. U bent vanaf ons bedrijf binnen een paar minuten in het bos om bijvoorbeeld richting de zandverstuiving van Hulshorst te gaan of de mooie bossen van Leuvenum. Wanneer u onze app Hoegen Fietsverhuur download kunt u in de app verschillende mountainbikeroutes vinden. Telefoonhouders of GPS toestellen met routes zijn te huur. Vanaf Nunspeet kunt u eventueel ook de bewegwijzerde mountainbikeroute van Harderwijk oppakken (wel goed opletten dat u niet tegen de route in gaat fietsen). Wilt u met een groep op een andere locatie mountainbiken vraag dan vrijblijvend per e-mail of telefoon een offerte aan.

75 jaar vrijheid

Helaas zijn dit jaar heel veel festiviteiten niet doorgegaan rondom 75 jaar vrijheid. Toch zijn er verschillende activiteiten op de fiets te doen in en rondom Nunspeet en Elburg.

Nunspeet Memorial Tour

Deze fietstroute neemt u mee langs de vele plekken in de gemeente Nunspeet waar iets te vertellen is over de gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog waaronder een bezoek aan het Verscholen Dorp. Deze route is te downloaden via: www.nunspeetuitdekunst.nl/nunspeetherdenkt/

Tentoonstelling Vermoorde Kunst

blank
Else Berg, zelfprotret met penselen ca.1929
collectie Frans Hals Museum

Het Noord-Veluws Museum in Nunspeet en en het Joods historisch Museum Sjoel in Elburg organiseren samen deze bijzondere tentoonstelling. Zij tonen werk van 25 Joodse kunstenaars die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn vermoord. Er is door deze 2 musea tevens een speciale fietsroute gemaakt zodat u deze indrukwekkende tentoonstelling kunt afwisselen met een prachtige fietstocht. Wanneer u de musea wilt bezoeken vergeet u dan niet te reserveren.

Kletsfiets/coronamaatregelen

Zolang de Coronamaatregelen gelden kunnen wij de Kletsfiets niet verhuren.

Coronamaatregelen:

  • De fietsen worden buiten voor u klaargezet
  • Tijdens het gereedmaken van de fietsen dragen we handschoenen.
  • Er mag 1 persoon naar binnen om de verhuur af te handelen de andere personen blijven, op gepaste afstand, buiten staan.
  • Vergeet u legitimatiebewijs niet.
  • Fietsroutes liggen klaar op de balie.
  • Pinbetaling heeft de voorkeur.
  • Wilt u buiten ook 1,5 meter afstand houden van onze medewerkers.
  • A.u.b. vooraf reserveren.

Wij hopen u tijdens de herfst te mogen begroeten in Nunspeet.

Team Hoegen Fietsverhuur