FIETSEND DE LENTE IN.

Een solex tour in de lente is onvergetelijk.Al fietsend de lente in en de finale van de Sterkste Schakel.

Na een winter die we eigenlijk geen winter kunnen noemen komen de eerste echte lente zonnestralen eraan. De temperatuur gaat omhoog, de zon begint te schijnen en de krokussen staan overal in bloei. Wij hebben hard gewerkt om ons materiaal weer klaar te maken voor het seizoen. Dit is een reden te meer om Nunspeet op de Veluwe weer eens te bezoeken om een onvergetelijk begin aan het voorjaar te geven.
Misschien is uw conditie deze winter een beetje achteruit gegaan en wilt u dit niet laten merken, huur dan een van onze elektrische vervoermiddelen die u een steuntje in de rug kunnen geven. Elektrische fietsen zijn er meer dan genoeg voorradig, ook wanneer u met een grote groep komt. Uiteraard ontbreekt in ons elektrisch assortiment ook de elektrische tandem en de elektrische scooter niet.
De tijd van het racefietsen is ook weer aangebroken. Heeft u nog nooit op een racefiets gezeten of heeft u zelf geen racefiets. Bij Hoegen Fietsverhuur zijn ze te huur in allerlei maten. Onze racefietsen en mountainbikes zijn voorzien van gewone pedalen maar indien gewenst kunnen wij uw eigen SPD pedalen erop zetten. Bij reservering kunt u doorgeven of u er een GPS toestel bij wilt huren.

SegwayNa de instructie onderweg voor de bos tour.

Na het succes van de winter Segway tochten hebben we voor dit voorjaar weer een aantal mooie uitdagende Segway tours op ons programma staan. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

 

De finale van de Sterkste Schakel.

Afgelopen najaar zijn wij genomineerd voor de Sterkste Schakel. De reden van de nominatie was dat wij een zeer betrouwbare en kundige partner zijn om mee samen te werken en dat we altijd klaar staan voor de gasten die de Veluwe bezoeken. Een vakjury heeft uiteindelijk 6 bedrijven uitgekozen die in de finale staan. Tot onze grote vreugde zijn wij 1van de 6 finalisten. Op 26 maart is de uiteindelijke finale en bekendmaking van de winnaar.
Graag verwelkomen wij u in Nunspeet of op een door u gewenste locatie.TEAM HOEGEN FIETSVERHUUR