FIETSHUREN IN DE ZOMER

Fietshuren in de zomer

De zomer is weer aangebroken en de heerlijke tijd van vakantie is begonnen.Beekhuizerzand in al zijn glorie.
Wat is nu leuker om de vakantie te starten met een mooie fietstocht over de Veluwe. Of u begint u vakantie en uw fietsen staan voor u klaar bij uw vakantie adres. Nunspeet en omgeving beschikt over alle elementen voor een geslaagde vakantie. Bos, water, heide en zandverstuivingen liggen rondom de kernen Nunspeet, Vierhouten, Hulshorst en Elspeet. U hoeft niet met uw eigen fietsen te gaan slepen maar u kunt een goede fietshuren bij Hoegen Fietsverhuur. Hieronder een greep uit ons uitgebreide assortiment en vele andere mogelijkheden.

Hoegen Fietsverhuur is de elektrische verhuurspecialist van de Veluwe.

De E-bikes staan klaar voor een tocht over de Noord Veluwe.De elektrische fiets is al jaren een topper in ons assortiment. Ook wanneer u met een grote groep elektrisch wilt fietsen bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kunt u ook op een andere locatie vertrekken. Wilt u graag op een tandem rijden? De tandem is ook elektrisch te huur. Deze super de luxe E-tandem is van Multicycle en is een genot om op te rijden.
Elektrische scooters zijn er in verschillende soorten te huur. Er zijn scooters voor lange dagtochten en er zijn  scooters te huur voor een tour van maximaal 4 uur. Met de elektrische scooter mag u ook op de gewone fietspaden rijden. Wat dacht u van een tocht door de bossen naar Kasteel  Staverden of via het Veluwemeer naar Harderwijk of Elburg. Wilt u de prachtige Veluwe anders leren kennen boek dan een Offroad Segwaytour door de bossen van Nunspeet. Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaat u de bossen van Nunspeet verkennen op een unieke manier. Deze onvergetelijke tocht is te boeken voor 1 of 2 uur. De Segwaytour is het ultieme familie uitje voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar.

Op de fiets met jonge kinderen!

Mooie route ook voor kinderen.Wanneer u voor uw kinderen of kleinkinderen een fiets wilt huren dan kunt u bij ons terecht voor kinderfietsen in allerlei soorten en maten . Maar nog leuker wordt het wanneer u samen met uw kind een Gazelle Cabby bakfiets huurt of wanneer ze iets groter zijn één van onze kanariegele kindertandems. Wij hebben kindertandems voor 1 volwassene en  1 kind, of 2 kinderen tot 9 jaar. Nieuw dit jaar is een kindertandem voor 3 personen waar ook een kind op mee kan die ouder is dan 9 jaar.  Uiteraard kunnen wij voor kinderen tot  4 jaar ook een zitje op een elektrische fiets zetten. Wilt u het uitje compleet maken, huur dan een GPS erbij met een mooie kinderroute. Er is een route door de bossen en een route langs de molens in de omgeving van Nunspeet.  Voor de grotere kinderen zijn er ook steptochten door de omgeving.

Stoere mountainbike- of snelle racefietstocht over de Veluwe!

Bij Hoegen Fietsverhuur hebben ze ook prachtige routes voor op de racefiets.Voor een echte sportieve dag uit, stap eens op een mountainbike of racefiets.
Wanneer u echt de bossen wilt verkennen en niet over de fietspaden wilt rijden dan kunt u het beste een mountainbike met helm huren. (ook voor grote groepen en kinderen) Met een GPS tocht weet u zeker dat u langs de mooie plekken komt en heeft u grote kans om ook wild te spotten. Houdt u van snelheid en heeft u altijd al een racefiets uit willen proberen, in Nunspeet kunt u een racefiets in verschillende maten huren.

Terug in de tijd met de Solex.

Solexuitje ook te boeken bij Hoegen Fietsverhuur.Wilt u al schuddend, trillend en pruttelend de Veluwe verkennen. Huur dan een Solex! Iedereen heeft wel eens van dit nostalgische vervoermiddel gehoord maar om het te ervaren moet u in Nunspeet zijn. Wij verhuren Solexen en hebben voor u mooie routes gemaakt die u kunt volgen met een GPS. Oude techniek kan soms ook een beetje onvoorspelbaar zijn maar dan komt onze servicebus u snel een andere Solex brengen.