FIETS HUREN OP DE VELUWE VOORJAAR 2021

blank

Eropuit op de Veluwe tijdens het voorjaar van 2021. Wat was het mooi de afgelopen tijd, veel sneeuw op de Veluwe en schaatsen op het Veluwemeer. Nu alles is gesmolten kondigt het voorjaar zich aan. De temperaturen gaan omhoog en de zon laat zich van de goed kant zien. Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben voor het nieuwe seizoen. De fietsverhuur is op reservering geopend van dinsdag t/m zaterdag. Wel gelden nog steeds de Coronamaatregelen en kunt u maar met 2 personen tegelijk bij ons komen of met uw gezin met thuiswonende kinderen. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Mountainbiken op de Veluwe

blank

Op dit moment is het ideaal om samen op de mountainbike de bossen in te gaan. Wij hebben mountainbikes voor kinderen vanaf 6 jaar en voor volwassenen hebben we veel verschillende maten op voorraad. De fietsen beginnen bij 14 inch t/m 23 inch. De mountainbikes zijn ook elektrisch te huur. Via onze app Hoegen Fietsverhuur kunt u een route volgen. Mocht u zelf geen stuurhouder hebben voor u telefoon dan zijn deze uiteraard te huur. Wanneer u geen telefoon wilt gebruiken dan hebben we Garmin GPS toestellen te huur met verschillende routes.

Elektrisch fietsen

Wilt u van de omgeving genieten en met de wind in de rug fietsen, dan hebben we verschillende mogelijkheden. Natuurlijk de gewone elektrische fiets, tegenwoordig is dat bijna net zo gewoon als een stadsfiets. Deze fietsen hebben we in verschillende framematen. Voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar zijn er ook elektrische fietsen beschikbaar. Maar natuurlijk zijn er elektrische bakfietsen voor kinderen en speciale elektrisch bakfietsen waar u uw huisdier in kunt vervoeren. Vanaf maart is het zelfs mogelijk elektrische kindertandems te huren.

blank

Reserveren

Door de coronamaatregelen en de spreiding van huurders op een dag is het noodzakelijk te reserveren. Dit kan via onze website, de app Hoegen Fietsverhuur of telefonisch.

Ontsmetten, mondkapjes en afstand

Om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden en u toch gastvrij te kunnen ontvangen, werken we op onderstaande wijze:

  • Wij werken uitsluitend op reservering.
  • Er staan desinfectiezuilen waar u uw handen kunt ontsmetten.
  • De handvatten, sturen en zadels van de fietsen zijn vooraf gedesinfecteerd.
  • 1 persoon is welkom aan de balie met een mondkapje op om de reservering af te handelen. De rest van het gezelschap wacht buiten.
  • Wij wijzen de fietsen aan die voor u bestemd zijn.
  • Fietsroutes liggen op de balie voor u klaar, deze kunt u gratis meenemen.

We verwelkomen u graag dit voorjaar bij ons bedrijf om een fiets te huren!

Team Hoegen Fietsverhuur

Fietsverhuur en lockdown

Door de lockdown in Nederland is de dagverhuur van ons bedrijf, zoals het er nu naar uitziet, gesloten tot 9 februari. Fietsverhuur voor meerdere dagen is mogelijk mits de fietsen bezorgd kunnen worden op locatie.

Vakantieplannen of een dagje uit

Wilt u uw vakantie na de lockdown in Nunspeet of omgeving doorbrengen of een dagje eropuit met familie of vrienden? Op de website treft u ons assortiment aan met alle mogelijkheden maar uiteraard beantwoorden wij u vragen ook graag telefonisch of per e-mail.

NIEUW BIJ HOEGEN FIETSVERHUUR

Elektrische kindertandems

Ieder jaar proberen we weer iets nieuws aan het assortiment toe te voegen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat u vanaf het voorjaar bij ons terecht kunt voor elektrische kindertandems. Deze fietsen zijn geschikt voor 1 volwassene en 1 kind van 4 tot 9 jaar. Vindt u het fijn om met de wind in de rug te fietsen dan is de elektrische kindertandem van Onderwater de uitkomst voor een ontspannen dagje uit. De elektrische bakfiets van Urban Arrow kunt u nu makkelijk bijhouden op deze tandem.

Wij kijken uit naar het einde van de lockdown en het begin van het voorjaar!

Team Hoegen Fietsverhuur

blank