INTERNATIONALE HANZEDAGEN 2017

Internationale Hanzedagen 2017Hanzedagen 2017 logo

Heeft u altijd al een stap terug in de tijd willen maken kom dan van 15 t/m 18 juni naar Kampen om u onder te dompelen in lang vervlogen tijden. Dit jaar zijn de Internationale Hanzedagen in Nederland in Kampen.

Tijdens de Hanze2017 is Hoegen Fietsverhuur vertegenwoordigd in het Keizerkwartier aan de IJsselkade (zie plattegrond ). U brengt eerst een bezoek aan de Hanzedagen en stapt daarna lekker op de fiets om de omgeving van Kampen te verkennen. Er zijn een paar mooie fietsroutes ontwikkeld die u via onderstaande link kunt vinden. Om teleurstelling te voorkomen kunt u via onze site hoegen-fietsverhuur.nl/hanze2017 een fiets reserveren. Wanneer u de reservering voor 22:00 uur maakt staat de fiets de volgende morgen voor u klaar in Kampen aan de IJsselkade.

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modusExporteer als GeoJSONExporteer als GeoRSS
FIETSVERHUUR PUNT HANZE2017 KAMPEN

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

FIETSVERHUUR PUNT HANZE2017 KAMPEN 52.563028, 5.912318 52.563028 , 5.912318 (Route)

 

Op de fiets naar Kampen.

Maar u kunt natuurlijk ook een dagtocht vanuit Nunspeet maken. Wij hebben een speciale route voor u gemaakt tot de rand van Kampen. Van hieruit kunt u lopend de stad in tijdens de Hanzedagen. De route is 64 kilometer lang en heeft als thema Water verbindt. U start in de provincie Gelderland, gaat naar Overijssel en komt via de provincie Flevoland weer terug. Het laatste stukje fietst u door de bossen van de Veluwe terug naar Nunspeet. De fietsroute krijgt u gratis bij het huren van een fiets. Op de fiets zit een fietstas zodat u vanuit Kampen ook leuke snuisterijen mee terug naar huis kunt nemen.

Vindt u het te ver om heen en weer te fietsen dan kunt u de fiets in Kampen bij ons uitgiftepunt inleveren en u gaat vanuit Kampen met het OV terug naar Nunspeet. Er rijden pendelbussen vanaf de IJsseldijk naar station Kampen Zuid. Vanaf hier kunt u met de trein terug.

Wij verwelkomen u graag in Nunspeet of Kampen!

Team Hoegen Fietsverhuur.