KONINGSDAG 2014

Koningsdag 2014 in Nunspeet op de VeluweKoningsdag 2014

Eropuit met de fiets op de Veluwe met Koningsdag!
Er is genoeg te doen bij Hoegen Fietsverhuur in Nunspeet op de Veluwe
Het is even wennen dat na zoveel jaar Koninginnedag gevierd te hebben, 30 april geen feestdag meer is. Maar op 26 april tijdens de viering van Koningsdag 2014 kunt u bij ons natuurlijk terecht voor fietsverhuur.
Oranjebitter op koningsdag 2014Op Koningsdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 en natuurlijk staat er een glaasje oranjebitter voor u klaar.
Wat dacht u ervan om samen op de tandem te gaan fietsen en ondertussen een vrijmarkt in Harderwijk te bezoeken. De kinderen kunnen mee op de kindertandem en de allerkleinste zitten gezellig in een bakfiets.
Nieuw in het assortiment
De Kletsfietsen zijn al jaren een topper in ons assortiment. Maar dit jaar hebben we de meermansfietsen uitgebreid met mooie Familiefietsen. Wij hebben ze voor 4 personen en 2 kinderen en voor 2 personen en 2 kinderen. Wilt u dit jaar een hilarische Koningsdag? Huur dan één van deze fietsen.
Spannend onderzoek door inspecteur Delictus in ElbergInspecteur Delictus en de Museumbende is een nieuw item in de verhuur. U gaat op de fiets naar Elburg of Harderwijk en in één van de twee plaatsen gaat u een interactieve citygame met uw smartphone doen. Het spel is geschikt voor jong en oud. Voor verdere informatie over dit spel kunt u contact met ons opnemen, telefonisch of per mail.
Weg van al het feestgedruis!
Vindt u al dat gevlag en de vrijmarkten maar niets. Voor u hebben we mooie mountainbiketochten over de Veluwe. Ver van al het feestgedruis zoekt u de stilte op in de bossen van Nunspeet, Harderwijk en Vierhouten. Of u huurt een racefiets en gaat via Elburg de Flevopolder in.
Wilt u terug in de tijd toen Koninginnedag nog maar net bestond? Huur dan een Solex voor het nostalgische gevoel! Wij kunnen hierbij een mooie GPS tocht verzorgen. Tijdens de route zijn er meer dan genoeg punten waar u op het terras kunt genieten van het oranje gekleurde zonnetje.
Solexen dienen vooraf gereserveerd te worden.
Buiten alle aparte vervoermiddelen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de gewone Gazelle stadsfiets met 7 versnellingen en een elektrische fiets.
Tijdens Koningsdag krijgt u een leuke fietstocht gratis.

Met Oranje groet,

Team Hoegen Fietsverhuur