LAAT DE LENTE MAAR BLIJVEN!

Laat de lente maar blijven!

Na een prachtig weekend vol fietsverhuur zijn we weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De fietsen zijn nagekeken en gepoetst, de segways en elektrische fietsen zijn allemaal weer opgeladen. De routes zijn gecontroleerd en zitten weer geladen in de GPS toestellen. Kortom wij staan weer klaar om u te verwelkomen voor een heerlijke dag of zelfs vakantie op de Veluwe.

Dit seizoen zult u op onze website steeds meer arrangementen aan gaan treffen om uw dag uit nog completer te maken. Heeft u door de eerste zon ook weer zin gekregen om uitjes met uw familie of voor het bedrijf te organiseren? Neemt u gerust contact met ons op, wij willen er graag met u een onvergetelijke dag van maken.

Lente op de familiefiets.

Het weer is heerlijk om te gaan mountainbiken of met de racefiets op pad te gaan. Beschikt u zelf niet over een mountainbike of heeft u altijd al eens op een racefiets willen fietsen? U kunt beide fietsen bij ons huren. Neem voorafgaand wel even contact met ons op, zodat wij een passende fiets voor u klaar kunnen zetten met eventueel een GPS toestel erop.

Kortom Team Hoegen staat weer klaar voor u.

sterrenteam

Graag tot ziens op de Veluwe of elders in Nederland.