LAST VAN DE WINTERDIP ?

toegang tot de kerkdijkMaak een mooie fiets en wandeltocht.

De decembermaand hebben we weer gehad, het is tijd om weer in beweging te komen! Het is nog geen weer om op het Veluwemeer te schaatsen maar u kunt er wel heerlijk langs fietsen.

doorkijk naar het Veluwemeer.Winteraanbieding

Tijdens de wintermaanden is de verhuur van fietsen bij Hoegen fietsverhuur geen probleem. Voor de winter hebben we speciaal een gecombineerde fiets en wandeltocht samengesteld. Bij het huren van een fiets krijgt u in de maanden januari, februari en maart deze prachtige fietsroute gratis! U vertrekt bij ons bedrijf in Nunspeet en maakt een korte fietstocht naar Elburg. In Elburg kunt u uw fiets parkeren bij Kade 18. Wanneer u hier een kopje koffie of thee gebruikt krijgt u het tweede kopje gratis. Vanaf kade 18 volgt u een bewegwijzerde wandelroute van 8,5 kilometer. Wij adviseren u stevige wandelschoenen aan te trekken. De wandelroute gaat voor een groot deel door weilanden die in de winter drassig kunnen zijn. Na terugkomst in Elburg gaat u op de fiets terug naar Nunspeet.  Beschikt u over een ijzersterkte conditie dan is het ook leuk om in plaats van de fiets de kickbike/step te huren. De kickbike is een step voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. U verbrandt gegarandeerd heel veel calorieën. Wanneer u een uur stept is de calorie-verbranding ongeveer 720 Kcal.

Op stap met uw sportclub of vriendengroep.Uitzicht over het riet. (fietsverhuur Hoegen)

Wilt u deze winter niet alleen binnensporten maar ook eens lekker uitwaaien? In de omgeving Nunspeet, Vierhouten en Hulshorst kunt u prachtig mountainbiken. Bent u niet bekend in deze omgeving dan hebben wij voor u in GPS allerlei routes met verschillende afstanden. Wanneer u zelf een GPS toestel heeft kunt u een paar routes gratis downloaden vanaf onze website. Nunspeet ligt 10 minuten rijden met de auto van Harderwijk en u kunt bij ons gratis parkeren. Tijdens de maanden  januari en februari kunt u een mountainbike huren voor € 17,50 p.p. p.d. dit is incl. het gebruik van een helm, GPS toestel en bidon. (per groep wordt 1 GPS toestel verstrekt)