OP EEN HUURFIETS DE PRACHTIGE HERFST BEWONDEREN OP DE VELUWE.

Zo mooi kan het in de herfst zijn.Op een huurfiets de prachtige herfst bewonderen op de Veluwe.

De herfst is in volle gang en de natuur gaat zich weer opmaken voor de winter. Tijdens deze periode kunt u natuurlijk bij ons terecht om een fiets te huren. Wat dacht u van een prachtige mountainbiketocht door de bossen, een heerlijke fietstocht in de herfstzon of een spectaculaire Segwaytocht in de eerste verse sneeuw. Kortom in deze periode is er van alles te beleven bij Hoegen Fietsverhuur.

Mountainbiken met uw sportclub of vriendengroep

Hoegen Fietsverhuur beschikt over een groot aantal mountainbikes in allerlei maten, zowel voor volwassenen als kinderen. Vanaf de omgeving Nunspeet hebben we prachtige mountainbiketochten voor u samengesteld. Wanneer u zelf een GPS toestel heeft zijn deze routes gratis te downloaden via onze website. Mocht u zelf geen GPS hebben dan kunt u er 1 bij ons huren incl. een route. Nadat wij de mountainbike en GPS hebben uitgelegd kunt u heerlijk de bossen in.  Misschien spot u zelfs nog wel een hert of ree tijdens de tocht.

Elektrische fiets / stadsfiets / tandem

Op de elektrische fiets of elektrische tandem is de herfstwind een fluitje van een cent. Vaak wordt gedacht dat fietsen in de herfst of winter geen leuke bezigheid is.  Juist in deze tijd is een fietstocht aan te bevelen. U waant zich op sommige stukken alleen op de wereld en u zult enorm genieten van de stilte. Uiteraard kunt u op een gewone fiets met 7 versnellingen onderweg gaan maar u zou ook voor één van onze vele elektrische vervoermiddelen kunnen kiezen.  Wij zorgen voor een fietstas achter op de fiets met een regenponcho. Mocht het onverhoeds toch gaan regenen dan kunt u de regenponcho van ons lenen.
Extra service

In de wintermaanden krijgt u bij de huur van een fiets of tandem een gratis fietsroute en een fietstas met regenponcho te leen. Wij hebben voor u een aantal mooie fietsroutes samengesteld o.a. via Hulshorst over het Beekhuizerzand richting Harderwijk, en een route naar Elburg en Vierhouten. De vertrouwde Zandenbosroute via Vierhouten richting Elspeet en Leuvenem ontbreekt natuurlijk niet in ons assortiment. Vanzelfsprekend verlenen wij gratis pech hulp onderweg.

Segway off-road tour door de bossen.Segwaytocht door de herfstmodder of door de eerste verse sneeuw

Wij beschikken over Segways die geschikt zijn om off road mee te rijden. Hierdoor kunnen wij ook in de modderige herfst of in de eerste verse sneeuw met u onderweg om een spectaculaire Segwaytocht te maken. U kunt kiezen voor een 1 uur of 2 uur durende tocht door de Veluwse bossen. U rijdt zelf op een Segway en hoeft deze niet te delen met iemand anders tijdens de tour. Na een duidelijke instructie gaat u onder begeleiding van een zeer ervaren instructeur/gids onderweg.

 

 

Segwaytochten zijn te boeken vanaf € 35,00 p.p.

Vanaf 1 november zorgen wij tijdens de Segwaytocht  voor een bekertje chocolademelk met wat lekkers.

U bent van harte welkom in de herfst- winterperiode in Nunspeet en omgeving.

Op onze website vindt u de actuele openingstijden. Ons bedrijf is gesloten vanaf 20 december 2015 t/m 5 januari 2016.