PASEN 2013

eilijn2Eropuit pasen 2013Wilt u een leuk en gezellig uitje op Tweede Paasdag? U bent van harte welkom bij Hoegen Fietsverhuur in Nunspeet. Wij zijn Tweede Paasdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
U kunt bij ons terecht om samen met uw gezin of vriendengroep een leuke fietstocht op bijvoorbeeld de tandem te maken. Voor de allerkleinste hebben we bakfietsen of kindertandems beschikbaar.
Voor de echte sportievelingen onder ons hebben we mountainbikes en racefietsen te huur. Voor de mountainbike hebben we verschillende GPS tochten in de Veluwse bossen. Een mountainbike incl. helm en bidon kost € 17,50 p.p. Heeft u zelf een GPS toestel? Dan kunt u een route gratis downloaden op onze website.
Per Segway zou u op zoek kunnen gaan naar de Veluwse Paashaas. (Wij garanderen niet dat u hem ziet) Onze Segwaytochten starten vanaf € 27,50 p.p. en zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur.
Wilt u al tuffend en pruttelend terug in de tijd met Pasen dat kan per Solex. Wij kunnen hierbij mooie GPS tochten voor u verzorgen. Tijdens de route zijn er meer dan genoeg punten waar u op het terras kunt genieten van het lente zonnetje. Segways en Solexen dienen vooraf gereserveerd te worden.
Voor een hilarische Pasen kiest u natuurlijk voor onze Kletsfietsen. Al fietsend en kletsend genieten van de natuur terwijl u de bak achter op de fiets volstopt met de door u meegebrachte paaslekkernijen voor een picknick onderweg.
Op de tandemMaar buiten alle aparte vervoermiddelen kunt u ook bij ons terecht voor de gewone Gazelle stadsfiets met 7 versnellingen en een elektrische fiets.
Tweede Paasdag ontvangt u bij de huur van een fiets een gratis fietsroute. Voor de kinderen ligt er een kleurplaat klaar voor thuis.

Graag tot ziens met Pasen
eilijn2