SEGWAY TOUR maken over de VELUWE

De SEGWAY TOUR wordt met deze uitvoering gemaakt.

De Segway is het ideale vervoermiddel voor uw dagje uit met het gezin, vriendengroep, als vergaderbreak of als onderdeel van uw bedrijfsuitje. Speciaal voor de Segway hebben wij een aantal arrangementen samengesteld die starten in of rondom Nunspeet onder leiding van één van onze trainers/gids. Deze arrangementen kunt u vinden op de website:
Hiernaast is het ook mogelijk om een Segway tour op een willekeurige locatie te organiseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen zodat wij een passend voorstel voor u kunnen maken. Waar u de Segway X2 ook voor gebruikt, één ding staat vast: het is een unieke en bijzondere ervaring waardoor elektrisch vervoer nog leuker wordt!

Wat is een Segway?

De Segway is het eerste elektrisch aangedreven zelf balancerende personen vervoermiddel ter wereld. Het unieke van de Segway is dat u met uw hele lichaam het vervoermiddel bestuurd. Wanneer u naar voren leunt, zal de Segway naar voren rijden, leunt u naar achter dan stopt de Segway. Ook een bocht maken gaat moeiteloos wanneer u naar rechts of links beweegt. Voorafgaand aan onze tours zal er altijd eerst geoefend worden totdat iedereen de basis van het rijden met de Segway X2 onder de knie heeft.

Met de Segway op offroad toutOnze tours.

Onze tours over de Veluwe zijn met maximaal 9 personen. Na de basis instructie zal tijdens de tour de moeilijkheidsgraad worden op gevoerd, zodat u naar een 2 uurs tour kunt zeggen ik heb de Segway onder controle en niet andersom.

On tour
Voorwaarden gebruik van de Segway X2:

Leeftijd: vanaf 16 jaar
Minimale groepsgrootte: 5 personen
Minimaal gewicht: 45 kg
Maximaal gewicht 125 kg
Maximale snelheid: 20 km
Rijbewijs: nee
Helm: verplicht tijdens tour/evenement
Schoenen: plat, maar geen slippers

Voor meer informatie over onze Segway arrangementen kunt u terecht op onze arrangement pagina.