VADERDAG UITJE ALS VADERDAG KADO

een belevenisVerras vader met een origineel en uniek Vaderdag uitje.

Wij hebben stoere, sportieve of nostalgische uitjes in ons assortiment. Wat is nu leuker dan op vaderdag een bon aan te bieden waarbij hij recht heeft op een leuk dagje uit. Natuurlijk kun je ook kijken of er op Vaderdag zelf nog een uitje bij ons te boeken is.

segway-veluwe-toursSegway huren.

Voor de stoere vader hebben we een Segway tour door de Veluwse bossen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaat hij een mooie tocht maken door Nunspeet en omgeving. Waar de meeste segway tochten over het asfalt gaan, maakt hij bij ons een echte bos tour. Wij beschikken over Segways met speciale terreinbanden zodat hij niet op het asfalt hoeft te rijden maar echt off-road gaat. Altijd de behendigheid van vader willen testen, dan is er maar één mogelijkheid kom een Segway huren en boek deze tour.

Mountainbike of racefiets huren met GPS.

Voor de sportieve vader zijn er spectaculaire mountainbiketochten of supersnelle racefietsroutes.
Je geeft aan hoe ver je denkt dat hij kan gaan fietsen en wij zorgen voor een mooie GPS tocht door Nunspeet en omgeving. Als jullie stil zijn kom je misschien ook nog wel wild tegen. Voor de racefiets hebben we een route langs het Veluwemeer. De route begint op de Veluwe en gaat via Harderwijk de Flevopolder in om langs Elburg weer terug te keren naar Nunspeet. We beschikken over allerlei maten mountainbikes en racefietsen zodat er met het hele gezin gefietst kan worden.

Lekker uitwaaien op de SolexNostalgische Solex huren.

Praat je vader veel over vroeger en alle stoere verhalen die daar bij horen. Dan is er voor hem maar één uitje en dat is een nostalgische Solextour. Hij gaat al schuddend, pruttelend en trillend de Veluwe over. Hij zal zich weer jaren jonger voelen wanneer hij op de Solex stapt.

Voor  verder informatie of wil je een kadobon laten maken dan zijn wij te bereiken onder nummer 0341 258759 of per mail via info@hoegen-fietsverhuur.nl

Veel plezier met het voorbereiden van het vaderdag uitje!!