VOORJAAR ONTWAAKT

Het voorjaar is aan het ontwaken!

Wilt u tijdens de voorjaarsvakantie ook zien hoe het voorjaar ontwaakt ga er dan een paar dagen tussen uit naar de Veluwe om te genieten van dat voorjaars gevoel? Kom gezellig fietsen in de omgeving van Nunspeet op de Noordwest Veluwe! De bossen en heide zijn tijdens dit seizoen zeker het bezoeken waard. De natuur begint te ontwaken en de temperatuur gaat langzaam weer stijgen. Kortom, de lente is in aantocht!

Of u nu voor een paar uur, een dag of een week vakantie naar Nunspeet of omgeving komt, wij hebben een gevarieerd assortiment waaruit u kunt kiezen om samen met uw gezin, kleinkinderen, familie of vrienden lekker te genieten van de prachtige Veluwse omgeving.

Gezellig op de tandem!2 persoons tandem

Wat dacht u van een onvergetelijke fietstocht samen op de tandem? Voor de allerkleinsten (vanaf ongeveer 4 jaar) hebben wij onze bekende kanariegele kindertandems te huur. Kinderen vanaf ongeveer 10 jaar kunnen op de gewone tandem. Wanneer u met zijn drieën bent hebben we zelfs een kindertandem XL. Doormiddel van een goede samenwerking kunt u er een hilarisch dagje uit van maken. Kleedt u zich wel goed aan, het kan in de bossen nog koud aanvoelen in deze tijd van het jaar.

voorjaar mountainbiken in het bosSportief het voorjaar beginnen!

De goede voornemens zijn waarschijnlijk de deur alweer uit, maar u wilt toch iets actiefs doen? Huur dan onze Cube mountain- of fatbikes om de Veluwe sportief te verkennen. Wij beschikken over een aantal leuke afwisselende GPS routes waaruit u kunt kiezen. Wilt u echt uw conditie testen, ga dan met uw kinderen mountainbiken. Wat is er nu heerlijker voor kinderen dan over bospaden, mul zand en door plassen te crossen en zichzelf helemaal onder te spatten. Wanneer dit net te sportief voor u is kunt u altijd de omgeving verkennen doormiddel van onze Step Kickbikes. Ook de steps zijn er in volwassen- en kindermaten.

 

Offroad Segway tour.voorjaar en Segway prima combinatie.

Een super leuk en spannend vervoermiddel om de bossen rondom Nunspeet te verkennen zijn onze Segways. Wij beschikken over de Segway X2, dit is de offroad versie welke door zijn grote banden met veel profiel zeer geschikt is om door het mulle zand en modder te rijden. Wanneer u een Segway tour bij ons boekt wordt u door een ervaren Segway instructeur individueel opgestart om de basis van het Segway rijden onder de knie te krijgen. Wanneer iedereen genoeg geoefend heeft gaat u onder leiding van uw instructeur een heuse off road tour over de Veluwe maken. U heeft de keus tussen een één uur durende of twee uur durende tour. De tour is te boeken vanaf 2 personen en de minimale leeftijd bedraagt 16 jaar.

Met elektrische bakfiets en kindertandem.Met de hele familie op pad.

Door ons uitgebreide aanbod van elektrische fietsen kunnen wij het hele gezin van een elektrisch vervoermiddel voorzien. Opa en oma kunnen op een elektrische fiets of samen op een elektrische tandem op pad. Terwijl de kleinkinderen heerlijk in de elektrische bakfiets kunnen gaan zitten waar de ouders het fietsen voor hun rekening nemen.

Wanneer u niet bekend bent in het gebied tussen Nunspeet, Harderwijk en Elburg dan hebben wij voor u een aantal afwisselende fietsroutes van verschillende afstanden beschikbaar. Ook hebben wij een aantal leuke kinderfietsroutes waar u langs verschillende speeltuinen en stopgelegenheden komt zodat u even lekker rustig van de omgeving kunt genieten terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Apple App store voor hoegen app.Heeft u de gratis app van Hoegen Fietsverhuur al gedownload? Hier vindt u ons gehele assortiment, prijslijst, contactgegevens en leuke fietsroutes in de omgeving van Nunspeet. De app is verkrijgbaar in zowel de Google Play store als Apple store.google play store voor hoegen app. 

 

Team Hoegen Fietsverhuur staat weer voor u klaar!

Fietsverhuur Hoegen het vaste team.