De E-Dog Transport van Urban Arrow is een elektrische bakfiets geschikt voor gemiddelde en kleine honden. Door de bench die voorop de fiets is bevestigd, kan uw hond niet uit de fiets springen tijdens de rit. De afmetingen van de bench zijn 78 x 55 x 55cm. De E-Dog Transport huurt u inclusief kleedje, zodat ook zij comfortabel mee kunnen rijden. Wij raden u aan om ook iets van uw hond zelf mee te nemen voor in de bench, zodat hij zijn eigen geur kan herkennen. Deze bakfiets met elektrische trapondersteuning heeft een licht aluminium frame en is door zijn twee wielen zeer wendbaar zodat u uw hond soepel door de prachtige omgeving van de Veluwe kunt vervoeren.

Wanneer u een grote hond heeft, raden wij u aan om een gewone elektrische bakfiets van Urban Arrow te huren in plaats van de E-Dog Transport. Een klein aantal elektrische bakfietsen in ons assortiment zijn gereserveerd voor het meenemen van uw hond. U kunt de riem van uw hond vastmaken aan een ring die in de bak is bevestigd.

Naast ons assortiment elektrische bakfietsen verhuren wij ook nog hondenmanden en hondenkarren. Wij wensen u veel fietsplezier met uw trouwe viervoeter!

e-dog transport