In het voorjaar van 2012 zijn de kindertandems uitgebreid met de kindertandem XL. Al jaren zijn onze kindertandems van Onderwaterfiets een top product en zien wij veel gezinnen een dag vol plezier beleven.

De kindertandem XL is weer een stukje langer dan de gewone kindertandem en is geschikt voor 1 volwassene en 2 kinderen van ca. 4 tot en met 8 jaar. Als ouder heeft u de volledige controle over de fiets en doordat u achterop zit, houdt u het overzicht terwijl uw kinderen van de omgeving kunnen genieten. Uiteraard is het ook mogelijk om een kinderzitje achterop de tandem te plaatsen. De kindertandem XL is uitgerust met de NuVinci traploos instelbare fietsnaaf. En zoals u van ons kunt verwachten zijn deze tandems ook weer kanariegeel.

De tandem valt uitstekend te combineren met onze andere kindertandems, gewone tandems en bakfietsen. Wilt u een dagje met de wind in de rug fietsen? Dat kan. De kindertandem XL hebben wij ook in een elektrische variant.

Wij raden het aan om de kindertandems op voorhand te reserveren. Geef bij een reservering ook de lengte aan van uw kind, zo weten we zeker of het lukt om op de kindertandem te fietsen.