kletsfiets

De Kletsfiets is een grote driewieler waar zeven mensen in een kring op kunnen zitten. Eén persoon stuurt en de rest kan lekker rondkijken of met elkaar kletsen terwijl ze trappen. Ook trapt u moeiteloos in het rond mocht er iemand niet meetrappen.

Of u nu 1 uur, 2 uur of een hele dag op onze Kletsfiets rond gaat rijden, één ding is zeker: het is een groot FEEST op wielen! Ook zult u een hoop bekijks hebben tijdens de route op deze unieke fiets.

De Kletsfiets is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Voor o.a. bedrijfsfeesten, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften of gewoon gezellig een dagje uit met het gezin. Voor bedrijven is de Kletsfiets uitermate geschikt voor een vergadering in de natuur of voor een dagje teambuilding. De Kletsfiets huurt u vanaf onze locatie incl. een door ons gemaakte route en een GPS-systeem. Mocht u naar een andere plek binnen Nunspeet en omgeving willen fietsen, dan kunnen wij met u meedenken over een route. Geef dit bij voorkeur aan tijdens het reserveren van deze fiets.

Wij raden u aan de Kletsfiets van tevoren te reserveren. Let op, de persoon achter het stuur moet in het bezit zijn van een rijbewijs en de fiets is niet geschikt voor kleine kinderen.

De Kletsfiets kan, in overleg, eventueel ook op locatie bezorgd worden. U dient dan zelf voor een route te zorgen. Houd er rekening mee dat de fiets te groot is om op een fietspad te rijden, de Kletsfiets ongeveer even groot is als een kleine auto en de fiets niet op drukke wegen mag rijden.

Voor uitgebreide informatie kunt u bellen naar +31 (0)341 258759 of via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.