Tandem, fiets of Segway huren met Pinksteren 2013 bij HOEGEN FIETSVERHUUR

Wij zijn geopend van 10:00 tot 18:00 uur op Tweede Pinksterdag

Gezellig op weg met de solex.Voor het Pinkster weekend hebben we dit keer een mooie fietsroute gemaakt die uitermate geschikt is om per tandem te fietsen. Maar natuurlijk kan deze route ook op een gewone fiets of een elektrische fiets gefietst worden. De prachtige fietstocht voor Pinksteren is vanaf a.s. donderdag gratis te downloaden op onze website. De uitwerking van de route incl. plattegrond  en kortingsbonnen kunt u in het Pinksterweekend gratis bij ons meekrijgen bij de huur van één van onze verhuurmiddelen. Voor een tandemtocht hoeft u niet met grote kinderen of volwassenen te komen, wij beschikken ook over Onderwater kindertandems voor zowel 1 kind als 2 kinderen. De kleintjes kunnen natuurlijk mee in de Gazelle Cabby bakfiets waar ook een Maxi-Cosi  in geklikt kan worden.

Deze prachtige tandem route brengt u van Nunspeet naar Vierhouten, het Leuvenumse bos via Hulshorst weer naar Nunspeet. In Hulshorst kunt u Apollo hotel de Beyaerd bezoeken. Samen met Veluwe-Events organiseren ze op Tweede Pinksterdag allerlei activiteiten. De toegang is gratis. Op www.kijk-en-doedag.nl vindt u het programma voor deze middag. Ook kunt u www.kijktuinen.nl  bezoeken. Zij hebben sinds kort een prachtig blote voeten pad. (deze activiteit is niet gratis) Aan het einde van de fietstocht komt u langs Pico Bello in Nunspeet waar u bij aankoop van een ijsje met minimaal 1 bolletje het tweede bolletje gratis krijgt. In Vierhouten krijgt u bij eetcafé de Tent op de Paasheuvel 10% korting op de kaart.

van jong tot oud mee op de tandemroute.Is een tandem, gewone of elektrische fiets geen optie probeert u dan eens een dagje uit op onze elektrsiche scooters. Al zoevend verkent u de Veluwe zonder herrie aan uw hoofd. Vindt u dit elektrische vervoer te futuristisch dan zijn er natuurlijk nog altijd onze oude vertrouwde solexen!

Uw schoonfamilie beter leren kennen tijdens dit weekend? Onze Kletsfietsen leiden u graag rond door Nunspeet en omgeving. Wanneer u hierbij een GPS huurt dan worden de familiebetrekking snel duidelijk de één “leest” kaart en de ander stuurt en de rest trapt gewoon mee. Maar ja dan geldt toch de beste stuurlui zitten aan wal. Of in dit geval op de andere vijf zadels.

Wilt u samen met uw vriendengroep op de Segway onderweg? Wij hebben een mooie Segway tour voor u. De prijs begint bij € 27,50 per uur. De Segwaytocht en Solextour  zijn alleen mogelijk wanneer deze vooraf gereserveerd worden.

De Gazelle Cabby heeft ook beugels om een Maxi-Cosi in te plaatsen.Denkt u het bos van Nunspeet heb ik al vaak gezien. Harderwijk, Vierhouten en Elburg zijn ook geen onbekend terrein voor u dan hebben we nog iets gezelligs voor u te doen. Deze activiteit is goed voor de spieren en u leert een hoop over poëzie. We hebben een mooie step of kickbiketocht langs de muurgedichten van Nunspeet en omgeving.  Wij hebben de route vastgelegd in een GPS tocht en op www.muurgedichten-nunspeet.nl vindt u verdere informatie.

Bent met kinderen onderweg en wilt u een kinderroute graag geven wij u onze route van Hemelvaart mee. Neemt u zelf schepjes en een bal voor de kinderen mee. Er is genoeg te doen onderweg.

Familie Migchelsen en medewerkers wensen u een fijn Pinksterweekend toe!

 

Verhuurders sinds 1925