mountainbike / ATB incl GPS systeem met route beleef het bij Fietsverhuur Hoegen.Mountainbike / ATB / MTB huren

Voor een sportief moment uit hebben wij de mountainbike in de verhuur. Deze stoere fiets hebben wij van klein (voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar) tot groot (mensen langer dan 2 meter)

Of u nu met vrienden een mooie tocht wilt maken of  kinderen wilt laten kennis maken met mountainbiken of u wilt tijdens de winterstop van uw sportclub de conditie van uw team op peil houden Bij ons kan het allemaal.

Veiligheid

Als u gaat mountainbiken mag een veilige helm niet ontbreken. Helmen hebben we dan ook van klein tot groot zodat iedereen zijn hoofd kan beschermen. Ook is het verstandig om de juiste kleding en schoeisel aan te trekken zodat u er goed tegenaan kunt gaan. Uiteraard  kunnen wij uw bidon vullen met echt Veluws kraanwater. Bent u uw bidon vergeten voor € 2,50 hebben wij een bidon voor u te koop.

Hoe vindt u het pad.

Bent u bij ons in de omgeving niet bekend, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Wij verhuren GPS systemen met daarin routes die u over de Noord Veluwe leiden zodat u op de mooiste plekken in de omgeving komt. Wij hebben op dit moment prachtige GPS tochten over de Veluwe van 24 / 28 / 37 kilometer. Als u liever met een gids onderweg gaat, dan kunnen wij een gids voor u regelen. De mountainbike trail kan u door de Nunspeetse bossen naar Vierhouten, Elspeet, Leuvenem en Hushorst brengen over smalle bospaadjes, langs prachtige beekjes en mooie heidevelden. Wild onderweg garanderen we niet maar de kans is zeker aanwezig dat u een dier uit de Big Five van de Veluwe tegenkomt. Ieder jaargetijden zijn de routes weer anders. In alle 4 de jaargetijden kunt u bij ons terecht. In overleg kunnen wij ook een GPS tocht op maat voor u maken. In de omgeving van Nunspeet is het ook mogelijk de GPS tocht vanaf uw vakantie of weekend verblijf te laten starten.