racefiets Cube

U heeft de Tour de France gekeken, ziet weer een fanatieke wielrenner voorbij flitsen of één van uw vrienden dringt al jaren aan om een keer mee te gaan fietsen. De stap om een eigen racefiets aan te schaffen is te groot, dan is er eentje huren een mooie kans om het eens uit te proberen!

Wij beschikken over Cube racefietsen in de framematen 50 tot en met 60 cm. Deze fietsen met aluminium frame zijn erg wendbaar, ideaal om het racefiets gevoel te ervaren en heerlijk te genieten van de pracht die de Veluwe en de omgeving van Nunspeet te bieden heeft. Ook een rondje Veluwemeer is een fluitje van een cent.
In ons assortiment hebben wij een aantal heren- en damesmodellen. Het herenmodel racefiets, waarover wij beschikken, is type Cube Attain Pro 2016. Deze heeft 18 versnellingen met versnellingssysteem Shimano Sora. Het damesmodel racefiets is type Cube Axial WLS 2016. Deze heeft 24 versnellingen met versnellingssysteem Shimano Claris.

Er zitten standaard pedalen op de racefiets. Wilt u fietsen met SPD-pedalen? Laat het gerust weten. Het monteren van de SPD-pedalen kost eenmalig € 5,00 extra per fiets.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast is het verstandig om op voorhand te reserveren. Bij het reserveren van een racefiets is het handig dat u de lengte, van de personen die gaan fietsen, weet. Wij zorgen ervoor dat de juiste maat klaar staat. Voor informatie en reserveringen kunt u telefonisch of per mail contact opnemen. Of u kunt het contactformulier op onze website invullen.