AL SCHUDDEND EN TRILLEND DE VELUWE OVER OP EEN SOLEX

Wilt u een dagje niet in de vaart der volkeren mee gaan, maar eens een keer terug in de tijd maak dan een rondrit op één van onze Solexen.

In de jaren vijftig en zestig was de solex een veel gebruikt vervoermiddel. Deze fiets met hulpmotor was voor veel mensen de mogelijkheid om verder van huis te gaan. Door de toenemende welvaart is de Solex grotendeels uit het straatbeeld verdwenen. Maar door de hang naar nostalgie is de Solex de laatste jaren weer in opmars voor familiefeesten, bedrijfsfeesten of een gezellig dagje uit met vrienden of vriendinnen.

Door de oude techniek blijft een dagdeel Solex rijden een ware belevenis. Het begint al met de opstart. Geen enkele Solex rijdt hetzelfde en met de choke kunt u hem harder laten lopen maar u kunt hem natuurlijk ook verzuipen. Als de Solex eenmaal warm is rijdt hij als een zonnetje. Mocht er onverhoeds toch iets gebeuren onderweg dan komt de pechhulp er aan en krijgt u een andere Solex om de route te vervolgen. Onze Black ‘n Roll Solexen zijn snorfietsen en u mag hier met een geldig rijbewijs en zonder helm op rijden. Wij hanteren een minimum leeftijd van 21 jaar om een Solex te kunnen huren.

Sinds 2007 is de Black ‘n Roll Solex een vast onderdeel in ons verhuurprogramma. Of u nu alleen rond wilt gaan rijden of met een groep u bent van harte welkom in Nunspeet. Wij kunnen, in overleg, voor u een GPS tocht maken van Nunspeet naar bijvoorbeeld het pittoreske Elburg of via Vierhouten naar Kasteel Staverden. Wilt u op een andere locatie gaan rond tuffen dan is dit ook mogelijk. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.