Pasen 2024

Pasen is hét moment om eropuit te gaan. Maak kennis met de prachtige omgeving van Nunspeet met de kinderen op de gele kindertandem van Onderwater of met de elektrische bakfiets van Urban Arrow. Zoek het oorlogsverleden op in Vierhouten met oma en opa op de Fun2Go. Of maak er een sportief dagje van op de mountainbike met vrienden of alleen.

Fietsverhuur Hoegen heeft ook een Gastvrouw van de Veluwe om u informatie over de omgeving te kunnen geven.

Wij hebben genoeg routes liggen naar verschillende gebieden en van verschillende lengtes. Mocht u toch een andere kant op willen, dan helpen wij u graag verder! Dankzij de cursussen van IVN Natuureducatie zijn er nu drie medewerkers opgeleid tot Gastvrouw van het Landschap en kunnen zij met u de bijzondere verhalen delen uit gemeente Nunspeet en Elburg. Weet u niet op welke soort fiets u de omgeving wilt verkennen of wilt u eens iets nieuws proberen? Neem dan een kijkje in ons assortiment voor de verschillende fietsen die bij ons te huur zijn. Bij Hoegen Fietsverhuur zijn er fietsen te huur voor jong en oud.

Pasen

Ook wanneer u niet één dag, maar meerdere dagen een fiets bij ons wilt huren, bent u van harte welkom. Nunspeet en omgeving heeft zoveel te bieden. U kunt de fiets bij onze locatie ophalen en terugbrengen, of wij kunnen er voor zorgen dat deze bijvoorbeeld op uw vakantieadres wordt afgeleverd en weer wordt opgehaald. Dat noemen wij een zorgeloze vakantie! Voor het bezorgen en ophalen rekenen wij extra vervoerskosten. Neem van tevoren contact met ons op over de beschikbaarheid en de prijzen.

Wij raden u aan om van tevoren te reserveren, als u al weet wat u wilt huren rondom Pasen. Reserveren kan telefonisch, per mail of via ons contactformulier op de website. Zien we u dan?

Ons fietsend hertje

De afgelopen maanden zijn wij, naast het onderhoud aan onze fietsen, druk bezig geweest met het bedenken van nieuwe dingen voor in de verhuur. Zo hebben wij een tasje bedacht met daarop een nieuw logo: een hert op een fiets! In dit tasje zitten onder andere zoekkaarten met leuke weetjes en gereedschap om de natuur te ontdekken. Het tasje is geschikt voor families met (kleinere) kinderen die spelenderwijs meer over de natuur te weten willen komen.

De komende paar weken staan in het teken om de puntjes op de i te zetten, zodat wij helemaal klaar zijn voor het nieuwe fietsseizoen. Wij hebben er zin in! U ook?

Fiets huren in het voorjaar van 2024

Nu vindt u het misschien nog te koud om te fietsen, ondanks dat de zon soms schijnt. Echter zijn wij bij Hoegen Fietsverhuur al volop bezig met de voorbereidingen van de lente. Voordat we het weten, begint het fiets seizoen weer!

Met de fiets bij de lammetjes van de schaapskudde in Elspeet

Geniet van de natuur die zijn kleuren weer terugkrijgt en van de lammetjes bij schaapskudde Elspeter Heide in Elspeet. In maart zijn er weer lammetjesdagen bij de schaapskudde. Wist u dat u ook in de stad het begin van de lente kunt herkennen? U kunt dit herkennen aan de Vroegeling: een plant die tussen de tegels groeit. Ze zijn te herkennen aan hun witte bloemetjes. Deze planten geven het begin van de lente aan.

Komt u ook met uw gezin, vrienden of alleen genieten van de mooie Veluwe en de gezellige Hanzesteden rondom Nunspeet?

Wanneer u een dagje uit wilt plannen, bijvoorbeeld in de voorjaarsvakantie, helpen wij u graag met tips om de omgeving op de fiets te ontdekken. Daarnaast hebben wij diverse routes liggen voor jong en oud, die u gratis mee kunt nemen bij het huren van een fiets.

Elektrische tandems

Wij hebben gemerkt dat de vraag naar elektrische tandems steeds groter wordt. Deze winter hebben wij daarom 2 nieuwe elektrische tweepersoonstandems aangeschaft en verwachten deze snel in te kunnen zetten. Dit betekent dat wij straks 4 elektrische tandems in onze verhuur hebben. Dubbel plezier!

De tandems zijn geschikt voor twee volwassenen en, mocht u met meer zijn, uitermate geschikt om te combineren met onze elektrische kindertandems, elektrische bakfietsen van Urban Arrow en/of elektrische fiets. Kijk voor meer informatie op onze prijslijst.

Het VVV kantoor Nunspeet verhuist

Sinds 27 december 2023 is VVV Nunspeet niet meer te vinden aan de Dorpsstraat. Vanaf maandag 15 januari 2024 is het VVV kantoor geopend aan de Stationslaan 31b. De nieuwe locatie ligt centraal en is met de fiets goed bereikbaar.