DAGJE UIT IN MEIVAKANTIE

Dagje uit met de meivakantie bij Hoegen Fietsverhuur.

Vanaf 25 april beginnen de eerste meivakanties weer. Bent u op zoek naar een leuke dag uit met uw kinderen of kleinkinderen, dan hebben wij vast iets leuks in ons assortiment voor ieder budget.

Koningsdag zijn wij voor fietsuitgifte geopend van 10:30 tot 12:00.

Voor de kleintjes en de iets grotere broertjes, zusjes of vriendjes:In de meivakantie met de kinderen op stap.

Een heerlijke dag uit op de kindertandem of met de bakfiets is veruit favoriet bij jonge gezinnen. Mocht één van de kinderen toch graag zelf willen fietsen dan hebben we de meest fleurige en stoere kinderfietsen.

TIP! GPS Kindermolenroute

De kinderen krijgen een molendoe-boekje mee, u krijgt een bon voor een versnapering onderweg.  En als klap op de vuurpijl krijgen de kinderen een zwemkaartje aangeboden bij Droompark Badhoophuizen voor een volgend bezoek.

Kinder mountainbike tochten

Wilt u samen met u zoon of dochter een stoere en sportieve dag uit. Kom dan naar Nunspeet om een mountainbike te huren. Wij hebben verschillende soorten mountainbikes op voorraad en beschikken over een aantal mooie GPS tochten. Misschien komt u onderweg nog wel een hert of ree tegen.

Aanbieding: tijdens de meivakantie huurt u een mountainbike incl. helm, bidon en een GPS tocht voor € 17,50 p.p. uiteraard mag u de bidon na die tijd houden (per groepje wordt 1 GPS verstrekt).

Racefietsen voor de grotere kinderen.racefiets onderweg

Bent u zelf een vervend racefietser en wilt u graag andere hiermee kennis laten maken? De kleinste maat racefiets die wij beschikbaar hebben is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 1,65.

Hilarisch zijn de familiefietsen!

De fietsen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. De kleinste kinderen kunnen in een zitje achterop de fiets. Waardoor u met 6 personen op 1 familiefiets richting Vierhouten kunt.

Segway-tour met kinderen vanaf 16 jaar.segway tour

Een unieke beleving is een Segway-tour. U gaat onder leiding van een gids rondtoeren door de bosrijke omgeving van Nunspeet. U kunt kiezen voor een 1 of 2 uur durende tour. Dit is het uitje met grotere kinderen! Voor een impressie zie ons youtube kanaal.

Heeft u de kinderen een dagje bij Walibi afgezet? In ongeveer kwartiertje bent u met de auto bij ons.
U zou die dag al fietsend kunnen genieten van de mooie Veluwe en aan het einde van de dag de kinderen weer ophalen.

Graag tot ziens in de meivakantie!
TEAM HOEGEN FIETSVERHUUR