DAGJE UIT MET PASEN 2015 .

Samen met de kinderen er op uit.Kom naar Hoegen fietsverhuur wij hebben nog Paas ideeën.

Met Pasen 2015 zijn wij op Eerste Paasdag aanwezig van 10:30 tot 12:00 voor de uitgifte van gereserveerde fietsen.

en Tweede Paasdag kunt u van 10:00 tot 17:00 uur bij ons terecht.

Dit jaar is Pasen een beetje aan de vroege kant waarbij de temperaturen niet al te hoog zullen zijn. Maar volgens de laatste berichten wordt het droog. Kortom trek een dikke jas aan en ga er lekker op uit om de eerste lentegeuren op te snuiven!

Wat dacht u ervan om samen met uw kinderen en kleinkinderen op de fiets, kindertandem, familiefiets of Kletsfiets opzoek te gaan naar de Veluwse Paashaas. Met een beetje geluk spot één van de kinderen de beroemde haas.

Wilt u zich het gemakkelijk maken met Pasen, wij verhuren allerlei maten elektrische fietsen voor de hele familie. Gegarandeerd dat de kinderen het nu wel leuk vinden om mee te gaan fietsen.

Lekker snel ervandoor met de racefietsRacefiets / mountainbiketocht

Voor de sportievelingen onder ons is er de mogelijkheid om een heerlijke mountainbike- of racefietstocht te maken. Wij hebben verschillende tochten in GPS vorm. U kunt deze gratis downloaden op onze website. Uiteraard zijn de GPS toestellen ook bij ons te huur. Indien gewenst maken we voor u een route op maat.

solex dat is hilarisch en nostalgischNostalgische Solextocht met Pasen

De Solexen staan weer klaar voor een hilarische tocht over de Veluwe. U gaat al trillend en schuddend de omgeving verkennen. U kunt naar Elburg, Harderwijk of Vierhouten. Mogelijkheden genoeg!

Segway offroad tour over de VeluweSegwaytour op zijn Paasbest

Voor een unieke Paasbeleving maak onder begeleiding van een ervaren instructeur een onvergetelijke tocht over de Veluwe. Wij beschikken over Offroad Segways en laten u de mooie plekken van de Veluwe zien. Vraag vrijblijvend, per mail of per telefoon, naar de mogelijkheden.

Ook met Pasen 2015 helpen wij u op weg.Pasen op locatie

Wilt u niet in Nunspeet starten maar in de omgeving hiervan, wij bezorgen ook op locatie. Graag brengen wij een passende offerte uit.

 

Wij zien u  graag tijdens het Paasweekend!

Team Hoegen Fietsverhuur

TEAM HOEGEN FIETSVERHUUR