DE LENTE KOMT ERAAN !

Organiseer nu uw familiedag of vriendenuitje.

step-pasen-300x221Het voorjaar is nu echt in aantocht. Begint het bij u ook al te kriebelen? Dit is de tijd om een familiedag of  een vriendenuitje te organiseren. Of u nu met kleine kinderen, pubers of alleen volwassenen uitgaat, allerlei soorten uitjes kunt u bij ons regelen.  Ons assortiment biedt voor ieder wat wils. Zelfs voor een kinderfeestje op de step kunt u bij ons terecht.

bakfiets_bruids_versieringHeeft u een familiefeest met hele uiteenlopende leeftijden denkt u dan eens aan onze bakfietsen, kindertandems, gewone tandems en eventueel elektrische fietsen. Wilt u op uw bruiloft op een bijzondere manier vervoerd worden? Wij hebben een bakfiets waar een bruid in kan zitten. U kunt de fiets naar eigen inzicht versieren. De andere bruiloftsgasten zouden gebruik kunnen maken van een tandem.

SolextourVoor een vrijgezellenfeest of een uitje met een vriendengroep kunnen wij voor u een mooie Solextour, een stoer Segway uitje, een sportieve mountainbike tocht of een rondje Kletsfiets organiseren. De Conferencebike of een Segway is tevens een zeer geschikt vervoermiddel voor uw bedrijfspresentatie of vergaderbreak.

Graag verzorgen wij voor u de fietsroutes en een picknick voor onderweg. U kunt vrijblijvend per mail of telefonisch contact met ons opnemen zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Wij wensen u een fijne lente toe!