Op de mountainbike met de kinderen de natuur ontdekken

Natuur ontdektasjes
Natuur ontdektasjes inhoud

In een vorig blog hebben wij laten vallen dat we in de winter druk bezig zijn geweest met het bedenken van nieuwe items voor in de verhuur. Eén van deze dingen is een tasje met daarop ons nieuwe logo: een hert op een fiets! Het tasje is vanaf nu te huur en is gevuld met zoekkaarten, spelsuggesties en gereedschap om de natuur te ontdekken. Het tasje is vooral geschikt voor families met kinderen. Wilt u ook een tasje huren? Dit kan voor € 2,50 per dag. Tip: Maak de dag compleet met een (elektrische) kindertandem en een leuke familieroute!

De organisatie IVN Natuureducatie is onze inspiratiebron geweest voor het maken van deze natuur ontdektasjes. Dankzij het cursusaanbod van IVN zijn er in ons bedrijf al 3 medewerkers opgeleid tot Gastvrouw van het Landschap. Zij vertellen u graag meer over de omgeving van de gemeente Nunspeet en Elburg. Wilt u zelf regelmatig wat leren over de natuur? Neem dan een kijkje op de website van IVN Natuureducatie.

Mountainbikes

Vaak wordt er gedacht aan een elektrische bakfiets of een kindertandem als er gefietst gaat worden met kinderen, hartstikke leuk natuurlijk, maar het is ook een leuk idee om te gaan mountainbiken. Zo ervaart u de natuur op weer een hele andere manier. Wij hebben mountainbikes voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. De volwassen mountainbikes hebben wij in allerlei verschillende maten. Ook als u met grote kinderen wilt fietsen, is dit dus een geschikte optie. De mountainbikes zijn ook elektrisch te verkrijgen. Zelfs voor tieners hebben we elektrische mountainbikes in het assortiment! De omgeving van Nunspeet heeft veel te bieden. Wanneer u niet bekend bent met de omgeving, kunt u bijvoorbeeld een GPS-toestel huren met daarin onze mountainbikeroutes. Of u kunt gebruik maken van onze Hoegen Fietsverhuur app en de route via uw telefoon fietsen.

Hoegen Fietsverhuur app
Hoegen Fietsverhuur app logo

Heeft u al kennis gemaakt met onze vernieuwde app? U kunt de Hoegen Fietsverhuur app downloaden in de App Store en de Play Store. In de app kunt u onze contactgegevens vinden, een reserveringsaanvraag maken, nieuwsberichten lezen, fiets- en mountainbikeroutes bekijken en de routes fietsen. Wanneer u meer informatie wilt krijgen over onze fietsen, kunt u onder het kopje ¨Fietsen¨ op de afbeelding van de gewenste fiets klikken. Wanneer u een leuke fietsroute heeft gezien, kunt u deze aanklikken. De route komt dan op een kaartje tevoorschijn met de fietsknooppunten. U volgt de route net zoals u een GPS gebruikt. Wanneer u vindt dat de fietsknooppunten te veel afleiden, kunt u deze ook uitzetten door op de knop rechts bovenin het scherm te drukken.