ER OP UIT MET PASEN!

Vorige week hadden we eindelijk voorjaar maar dat was van korte duur. Dit jaar met Pasen wordt het geen korte broeken weer maar met een jas aan kunt u er ook deze dagen prima op uit.

 

Kindertandems

Zoals u van ons mag verwachten hebben we ook dit voorjaar ons assortiment weer verder uitgebreid. Onze kanariegele kindertandems hebben gezelschap gekregen van de kindertandems XL. U kunt nu 2 kinderen voorop de tandem meenemen en ook nog een kind in een zitje achterop de tandem. Met eventueel een bagagekar erachter kunt u zelfs op vakantie om een rondje IJsselmeer te fietsen.

 

Bakfietsen

Een aantal bakfietsen zijn vervangen door de Gazelle Cabby. U kunt samen met een baby in de Maxi-Cosy en 2 peuters gezellig onderweg. Deze bakfietsen kunnen, wanneer het slecht weer is, voorzien worden van een huif zodat de kinderen droog zitten. Samen met de kindertandems kunt u zo heerlijk onderweg zonder in het verkeer veel op de kinderen te hoeven letten.

 

Elektrische fietsen

Door de toenemende vraag naar elektrische fietsen hebben we ook dit assortiment fors uitgebreid. Sparta en Flyer zijn er bij gekomen. Door de uitbreiding kunnen we nu ook grotere groepen van elektrische fietsen voorzien. Dus wanneer de ene helft van de familie geen zin heeft om te fietsen, kunt u toch met zijn allen weg. Ze gaan gewoon op een e-bike mee.  (Misschien een tip voor Pasen).

Door de verschillende merken die wij in huis hebben kunt u ook een elektrische fiets huren en kijken welke fiets het beste bij u past.

 

Fietsroute met Pasen

Komt u tijdens het Paasweekend naar onze fietsverhuur in Nunspeet dan krijgt u van ons een leuke fietsroute mee.

 

Tweede Paasdag zijn we geopend van 10:00 tot 17:00