Fiets huren in het voorjaar van 2024

Nu vindt u het misschien nog te koud om te fietsen, ondanks dat de zon soms schijnt. Echter zijn wij bij Hoegen Fietsverhuur al volop bezig met de voorbereidingen van de lente. Voordat we het weten, begint het fiets seizoen weer!

Met de fiets bij de lammetjes van de schaapskudde in Elspeet

Geniet van de natuur die zijn kleuren weer terugkrijgt en van de lammetjes bij schaapskudde Elspeter Heide in Elspeet. In maart zijn er weer lammetjesdagen bij de schaapskudde. Wist u dat u ook in de stad het begin van de lente kunt herkennen? U kunt dit herkennen aan de Vroegeling: een plant die tussen de tegels groeit. Ze zijn te herkennen aan hun witte bloemetjes. Deze planten geven het begin van de lente aan.

Komt u ook met uw gezin, vrienden of alleen genieten van de mooie Veluwe en de gezellige Hanzesteden rondom Nunspeet?

Wanneer u een dagje uit wilt plannen, bijvoorbeeld in de voorjaarsvakantie, helpen wij u graag met tips om de omgeving op de fiets te ontdekken. Daarnaast hebben wij diverse routes liggen voor jong en oud, die u gratis mee kunt nemen bij het huren van een fiets.

Elektrische tandems

Wij hebben gemerkt dat de vraag naar elektrische tandems steeds groter wordt. Deze winter hebben wij daarom 2 nieuwe elektrische tweepersoonstandems aangeschaft en verwachten deze snel in te kunnen zetten. Dit betekent dat wij straks 4 elektrische tandems in onze verhuur hebben. Dubbel plezier!

De tandems zijn geschikt voor twee volwassenen en, mocht u met meer zijn, uitermate geschikt om te combineren met onze elektrische kindertandems, elektrische bakfietsen van Urban Arrow en/of elektrische fiets. Kijk voor meer informatie op onze prijslijst.

Het VVV kantoor Nunspeet verhuist

Sinds 27 december 2023 is VVV Nunspeet niet meer te vinden aan de Dorpsstraat. Vanaf maandag 15 januari 2024 is het VVV kantoor geopend aan de Stationslaan 31b. De nieuwe locatie ligt centraal en is met de fiets goed bereikbaar.