Fiets huren met Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag zijn wij geopend voor Fietsverhuur van 10:00 tot 17:00 uur.

Wilt u na al dat thuis zitten er eindelijk weer eens op uit kom dan met Hemelvaart of Pinksteren naar Nunspeet op de Veluwe of Nunspeet aan Zee. In één fietstocht kunt u genieten van de Veluwse bossen en het prachtige Veluwemeer. Nunspeet ligt tussen de Hanzesteden Harderwijk en het pittoreske Elburg. Bij ons kunt u een fiets huren om deze unieke omgeving te verkennen.

Ganzen op het veluwemeer bij Nunspeet

Allerlei soorten fietsplezier zijn er voor u te huur bij ons bedrijf. Sportief samen op de mountainbike of racefiets. Lekker comfortabel op een elektrische fiets of heerlijk met de elektrische bakfiets onderweg. De kinderen zitten veilig in de bak van de Urban Arrow bakfiets. Ons assortiment van dit mooie Nederlandse merk bestaat uit familie bakfietsen voor meerdere kinderen (Family), een bakfiets speciaal voor baby’s (Shorty) en zelfs voor uw hond is er een bakfiets met een bench aanwezig (Cargo). De bakfietsen beschikken over beugels voor een maxicosi. Mocht u geen maxicosi hebben dan is deze ook te huur. Willen de kinderen liever zelf fietsen kies dan voor één van de kindertandems van Onderwater. De Onderwatertandems zijn er in 4 verschillende modellen.

Urban arrow elektrische bakfiets.

RESERVEREN

Om u tijdens de Coronatijd gastvrij te kunnen ontvangen hebben wij in onze werkwijze een paar aanpassingen moeten doorvoeren. Wij vragen u begrip hiervoor. Wij verzoeken u vooraf telefonisch of per e-mail te reserveren. Wanneer de fietsen gereserveerd zijn zorgen wij dat ze voor u klaar staan. Op deze manier kunnen we de verhuur vlotter afhandelen en hoeft u minder lang te wachten. Onderstaand staat onze manier van werken op dit moment.

  • Wij verzoeken u vooraf te reserveren
  • De fietsen worden buiten voor u klaargezet
  • Tijdens het gereedmaken van de fietsen dragen we handschoenen.
  • Er mag 1 persoon naar binnen om de verhuur af te handelen. De andere personen blijven buiten, op gepaste afstand, staan.
  • Vergeet u legitimatiebewijs niet.
  • Wij verzoeken u per pin te betalen.
  • Fietsroutes liggen klaar op de balie.
  • Mocht u b.v. het zadel hoger of lager willen hebben houdt u dan 1,5 meter afstand van onze medewerkers.
  • De toiletruimte is gesloten.

Graag tot binnenkort op de Veluwe en mocht u vragen hebben bel of mail gerust.

Team Hoegen Fietsverhuur