PASEN 2014 KOM EEN FIETS HUREN

paasversiering pasen 2014 HOEGEN FIETSVERHUUR

PASEN 2014

Eropuit met de fiets op de Veluwe met Pasen 2014 !
Er is genoeg te doen bij Hoegen Fietsverhuur in Nunspeet op de Veluwe
Wilt u een leuk en gezellig uitje op Tweede Paasdag? U bent van harte welkom bij Hoegen Fietsverhuur in Nunspeet. Wij zijn Tweede Paasdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Op eerste Paasdag is de verhuur alleen voor reserveringen geopend.

U kunt bij ons terecht om samen met uw gezin of vriendengroep een leuke fietstocht op b.v. de tandem te maken. Voor de allerkleinste hebben we bakfietsen of kindertandems beschikbaar.

Nieuw in het assortiment

famieliefiets 4 personen 20 euro per uur

De Kletsfietsen zijn al jaren een topper in ons assortiment. Maar dit jaar hebben we de meermansfietsen uitgebreid met mooie Familiefietsen. Wij hebben ze voor 4 personen en 2 kinderen en voor 2 personen en 2 kinderen. Wilt u een hilarische Pasen 2014?  Huur dan één van deze fietsen.

Inspecteur Delictus en de Museumbende is een nieuw item in de verhuur. U gaat op de fiets naar Elburg of Harderwijk en in één van de twee plaatsen gaat u een interactieve citygame met uw smartphone doen. Het  spel is geschikt voor jong en oud.  Voor verdere informatie over dit spel kunt u contact met ons opnemen,  telefonisch of per mail.

Voor de echte sportievelingen onder ons hebben we mountainbikes en racefietsen te huur. Voor de mountainbike hebben  we verschillende GPS tochten door de Veluwse bossen. Een mountainbike incl. helm en bidon kost € 17,50 p.p. Heeft u zelf een GPS toestel? Dan kunt u een route gratis downloaden op onze website.

Heeft u Eerste Paasdag misschien iets te veel gegeten? Neem dan de step. Wij verhuren Kickbikes en bij de huur van de step krijgt u een foldertje mee met alle spieren die u die dag kunt gaan gebruiken. In het lijstje kunt u ook zien hoeveel  calorieën u ongeveer verbruikt heeft. U zult versteld staan welke spieren u gebruikt.

Per Segway zou u op zoek kunnen gaan naar de Veluwse Paashaas. (Wij garanderen niet dat u hem ziet) Onze Segwaytochten starten vanaf € 35,00 p.p. en zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur
Solextocht over de Veluwe

Wilt u al tuffend en pruttelend terug in de tijd met Pasen dat kan per Solex. Wij kunnen hierbij mooie GPS tochten voor u verzorgen. Tijdens de route zijn er meer dan genoeg punten waar u op het  terras kunt genieten van het lente zonnetje.

Segways en Solexen dienen vooraf gereserveerd te worden.

Buiten alle aparte vervoermiddelen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de gewone Gazelle stadsfiets met 7 versnellingen en een elektrische fiets.

Tweede Paasdag ontvangt u bij de huur van een fiets een gratis fietsroute. Voor de kinderen ligt er een kleurplaat klaar voor thuis.

Graag tot ziens met Pasen
paas versiering HOEGEN FIETSVERHUUR