FIETS HUREN OP DE VELUWE

Leuk een clinic mountainbike voor ouder en kind.Fiets huren op de Veluwe en leuke kinderactiviteiten tijdens de herfst.

De bossen beginnen te verkleuren, de paddenstoelen zijn weer in alle soorten en maten aanwezig. De kastanjes, beukennootjes en eikels liggen weer op de grond om opgeraapt te worden. Kortom het is Herfst! De tijd om samen met uw gezin, kleinkinderen of met vriendjes en vriendinnetjes de bossen rondom Nunspeet, Vierhouten en Elspeet te verkennen op zoek naar al het moois wat de herfst te bieden heeft.

Sportief op de mountainbike met kinderen.

Tijdens de mountainbike clinic voor ouders en kinderen.Hoegen fietsverhuur beschikt over speciale kindermountainbikes Hiermee kunt u samen met uw kind een mooie tocht over de onverharde paden van de Veluwe maken. Voor de herfst is een kindermountainbiketocht samengesteld waar u samen het mountainbiken kunt ontdekken. Na een korte instructie gaat u onderweg met de mountainbike en GPS. Misschien komt u zelfs onderweg nog wel een hert of ree tegen. De mountainbikes zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Mountainbike clinic met kinderen. Vanaf 8 personen kunt u een mountainbike clinic van 2 uur volgen. Tijdens de clinic worden de basisbeginselen van het mountainbiken bijgebracht. Na de technische oefeningen wordt er een mooie tocht door de omgeving gemaakt. Voor een clinic met kinderen verwachten wij dat er per 2 kinderen een volwassene meefietst.

Voor een super stoere fietstocht: Huur een Fatbike.FATBIKE

Altijd al eens over Zandverstuivingen willen fietsen? De Fatbike is het ideale vervoermiddel hiervoor.
Door de enorm grote banden waar weinig luchtdruk in zit zult u merken dat u bijna vanzelf door het mulle zand fietst. De Cube Fatbike is een leuke afwisseling wanneer u eens iets anders wilt dan een mountainbike. De Fatbikes zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. Uiteraard zijn de mountainbikes en Fatbikes goed met elkaar te combineren zodat u tijdens de fietstocht zou kunnen wisselen.

Van elektrische Bakfiets, Kindertandem, kinderfiets tot kinderzitje.

Wilt u gewoon lekker fietsen over de Veluwe of langs het prachtige Veluwemeer maak dan een keus uit ons kinderassortiment. Wij zorgen voor een leuke route en een fietstas zodat tijdens de tocht van alles verzamelt kan worden voor een mooie herfsttafel thuis of op school.

Elektrische bakfietsen en gewone bakfietsenElektrische bakfiets. van URBAN ARROW

De fietsen zijn geschikt om kinderen van 0 t/m ongeveer 4 jaar mee te vervoeren. In de bakfietsen zitten speciale beugels waar u een maxicosi in vast kunt zetten. Wanneer kinderen goed kunnen zitten kunnen ze worden vastgezet met gordeltjes. De elektrische bakfiets is van het merk Urban Arrow en de gewone bakfiets is de Gazelle Cabby.

Kindertandems in allerlei soorten en maten

Voor kinderen van 4 t/m 9 jaar zijn de kindertandems een ware belevenis. De kinderen fietsen actief mee terwijl ze toch veilig bij u voorop de fiets zitten. De kindertandem L is geschikt voor 1 kind en 1 volwassene en de kindertandem XL voor 1 volwassene en 2 kinderen.

Kindertandem XXL
Deze kindertandem is geschikt voor 1 volwassene, een tiener en een kind van 4 t/m 9 jaar. Op de plaats van de tiener kan uiteraard ook een volwassene zitten die niet te groot is.

Mochten de kinderen hier te groot voor zijn, niet getreurd er zijn uiteraard ook gewone tandems te huur. Op al onze tandems kunnen ook nog kinderzitjes gemonteerd worden.

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat de pubers in het gezin niet zo’n zin hebben in een leuk bedachte fietstocht. Maar op een elektrische fiets zijn ze vaak nog wel te verleiden om er een dagje mee op uit te gaan. Voor kinderen vanaf ongeveer 1,50 hebben wij elektrische fietsen beschikbaar. Ze kunnen onze app downloaden en met de smartphone een fietsroute volgen.

Vanaf 16 jaar kunt u zelfs onderweg met de Segway voor een offroad tocht door de bossen van Nunspeet. Onder begeleiding van een gids laten wij u de unieke plekken van Nunspeet zien. U kunt kiezen tussen een 1 –  of 2 uur durende tocht.

Steppen, fietsen, cultuur en museum dat is Nunspeet uit de Kunst!
Sinds dit najaar heeft Nunspeet uit de Kunst een mooie fietstocht gemaakt waar u langs kunst fietst en waar u de schilderijen in het echt kunt zien die in het Veluws Museum hangen. Ook zijn er in het dorp verschillende vitrinekasten waar u kunst kunt bewonderen. De korte route is prima te steppen. De lange route kunt u heerlijk fietsend afleggen. Wij hebben een gratis boekje voor u klaar liggen met de route erin en uitleg over wat u allemaal onderweg tegenkomt.

Kortom voor iedere leeftijd hebben we iets te huur om er een onvergetelijke herfst van te maken.

U bent van harte welkom!Het team van Hoegen Fietsverhuur.

Team Hoegen Fietsverhuur