FIETS HUREN MET HET PAASWEEKEND TIJDENS DE CORONATIJD

Dagverhuur tot nader bericht gesloten

Vanaf 23 maart zijn er nog meer maatregelen van kracht geworden om het Coronavirus tegen te gaan. Door deze maatregelen hebben wij besloten voorlopige de dagverhuur aan de Industrieweg 60 d stil te leggen. Zodra wij weer opengaan voor dagverhuur bij ons bedrijf zullen wij dat op de website bekend maken. Fietsen huren voor meerdere dagen op locatie blijft wel mogelijk.

Fietsverhuur voor meerdere dagen

Heeft u een huisje geboekt, een campingplaats of bent u op bezoek in de omgeving van Nunspeet dan is het mogelijk fietsen bij ons te huren voor meerdere dagen. Wij bezorgen de fiets op de door u gewenste locatie. De fietsen kunt u via het contactformulier of telefonisch bij ons reserveren. Na reservering overleggen wij met u hoe laat de fietsen worden gebracht en weer opgehaald. Op deze manier kunnen wij de contact momenten tot een minimum beperken en de richtlijnen van het RIVM naleven.

Groepsverhuur

Op dit moment is er, op last van de overheid, geen groepsverhuur mogelijk tot 1 juni. Reserveren voor een uitje na 1 juni kan uiteraard wel. Mocht de overheid besluiten deze regeling langer aan te houden dan kunt u uw uitje kosteloos verzetten of annuleren. Voor reserveren of informatie over het plannen van groepsverhuur kunt u ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken op 0341-258759 of via het contactformulier.

Fietsverhuur zomer 2020

Ook al is het allemaal nog ongewis hoe het Coronavirus zich gaat ontwikkelen, natuurlijk hopen we samen met u, dat er tegen de zomer weer veel meer mogelijkheden zijn. En wat is dan leuker om toch plannen te maken voor een dagje uit of een vakantie in eigen land. Samen met uw gezin op de Onderwater kindertandem de Veluwe ontdekken, met de luxe elektrische bakfiets van Urban Arrow tochtjes langs het Veluwemeer maken. Of een actieve vakantie met veel mountainbiken of fatbiken over de uitgestrekte Zandverstuiving. Op de elektrische fiets een rondje Veluwemeer langs de Hanzesteden Harderwijk, Elburg en Kampen. Nunspeet is met zijn mooie bossen en prachtige vergezichten aan het Veluwemeer de perfecte uitvalsbasis voor een kort of langer verblijf op de Veluwe. In ons eigen land is er nog heel veel te beleven en om het nog leuker te maken hebben wij allerlei soorten fietsen voor jong en oud te huur.

Wij hopen u in goede gezondheid op de Veluwe te kunnen begroeten.

Team Hoegen Fietsverhuur