FIETSHUREN TIJDENS MEIVAKANTIE, HEMELVAART en PINKSTEREN.

Fietshuren in de vrije tijd.

Gaat u met de meivakantie, Hemelvaart of Pinksteren heerlijk er op uit met uw gezin? Kom dan een fietshuren bij Hoegen Fietsverhuur voor een onvergetelijk actief dagje uit. Of u nu een dagje naar de Veluwe komt of u verblijft een week op een camping, in een huisje of hotel wij hebben voor ieder wat wils in de verhuur.

Gaan de jongste kinderen ook mee, dan hebben we gewone bakfietsen en elektrische bakfietsen te huur. In de bakfiets kunnen een maxicosi (in de bakfiets zitten speciale beugels) en 2 kinderen vervoerd worden. Met de Urban Arrow elektrische bakfiets is het een fluitje van een cent om met de kinderen een stuk te gaan fietsen. Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen samen met u gaan fietsen op de kanariegele Onderwaterkindertandems. Het complete assortiment van Onderwaterkindertandems is bij ons aanwezig. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden om met kinderen te gaan fietsen.

Stoere kinderen.

Voor de stoere jongens en meiden is het een ware beleving om op de mountainbike met papa of mama de bossen te gaan verkennen. Wij beschikken over verschillende mountainbike tochten die ook geschikt zijn voor kinderen. U krijgt een GPS toestel op de mountainbike en samen met uw kind gaat u op zoek naar de route!

Snelle fietsers.Op de racefiets gaat het snel.

Op vrijdag 6 mei start de Giro d’Italie in Apeldoorn. Wanneer u geïnspireerd bent geraakt door het begin van de Tour de France in Utrecht of de start van de Giro op de Veluwe, dan is dit uw kans om bij ons een racefiets huren en te ervaren hoe het is om op een racefiets te rijden. Wij beschikken over verschillende maten racefietsen. De kleinste racefietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. Uiteraard hebben wij ook voor de racefiets GPS routes.

Elektrisch vervoerFietshuren neem de URBAN ARROW elektrische bakfiets.

Wij beschikken over verschillende vormen van elektrisch vervoer. Van een “gewone” elektrische fiets tot prachtige elektrische bakfietsen.

Allereerst natuurlijk de elektrische fiets. De elektrische fiets hebben we in kleine framematen zodat u met kinderen vanaf ongeveer 1,50 onderweg kunt gaan. Het voordeel van elektrische ondersteuning is dat u samen een langere fietstocht kunt gaan maken.

De elektrische scooter is geschikt voor iedereen die in het bezit is van een rijbewijs. Zonder geluid aan uw hoofd zoeft u door de bossen van Nunspeet naar Vierhouten en Hulshorst.

Vanaf 16 jaar is de off road Segway een uitdaging. Onder leiding van een een ervaren gids maakt u een 1 uur of 2 uur durende tocht door de omgeving van Nunspeet. Onder het kopje assortiment staat de Segway, wanneer u de Segway aanklikt treft u een filmpje van een begeleide tour aan.

Wilt u graag met iemand onderweg die zelf niet zo goed mee kan fietsen dan raden wij u de elektrische tandem van Multicycle aan. Door de vele ondersteuningsnivo’s en een onafhankelijk trapsysteem is het een genot om samen op deze tandem te fietsen. Uiteraard is de fiets ook erg geschikt om lange afstanden mee te gaan fietsen.

In het assortiment treft u nog meer producten aan voor een onvergetelijke meivakantie.

Onze openingstijden tijdens de feestdagen:

Koningsdag geopend voor reserveringen.
Hemelvaartsdag geopend van 10:00 tot 17:00
Eerste Pinksterdag geopend voor reserveringen
Tweede Pinksterdag geopend van 10:00 tot 17:00