FILM WILD GEMAAKT OP DE VELUWE.

Heerlijk al fietsend er op uit op zoek naar de bonte families op de Veluwe uit de film Wild.

De eerste krokussen zijn weer gesignaleerd, de zon schijnt regelmatiger en de vogels worden weer actiever kortom het voorjaar zit in de lucht.

Het is weer de tijd om er samen op uit te trekken. Wat is er nu fijner om samen met uw gezin, familie of vrienden dit voorjaar de natuur te gaan ontdekken.  De mooie Veluwe die zo indrukwekkend  in beeld is gebracht in de film Wild, bonte families op de Veluwe.

URBAN ARROW bakfiets en ONDERWATER tandemTijdens de voorjaarsvakantie kunt u bij ons terecht om samen met uw kinderen een fietstocht te maken op onze kanariegele kindertandems of bakfietsen. Wij hebben een leuke gratis kinderroute voor u beschikbaar.

FATBIKE om door de bossen te struinen om te kijken waar de plekken uit de film Wild zijn.
Wilt u de kinderen sportief uitdagen ga dan samen op de mountainbike het bos in. Wat is er nou heerlijker voor kinderen dan over bospaden, mulzand en door de plassen te crossen.  Een mountainbike huren is geen probleem. Wij hebben al mountainbikes voor kinderen vanaf 6 jaar te huur. Op onze website treft u verschillende afwisselende GPS routes aan.
Voor tieners zijn er zelfs speciale stoere Fatbikes!

Film Wild

Om een indruk van de prachtige Veluwe te krijgen kunt u in de bioscoop naar de film Wild, bonte families op de Veluwe gaan. In deze ontroerende en ook grappige familiefilm Wild van Luc Enting worden gedurende  de vier jaargetijden de vos, het edelhert en het wilde zwijn op de Veluwe gevolgd. Een kleinere rol is weggelegd voor de raaf, de buizerd en de ijsvogel. Misschien ziet u tijdens uw fietstocht  bij de wildobservatieplaatsen wel één van de hoofdrolspelers in de film. Mocht u tijdens het fietsen geen dieren hebben gespot dan kunt u natuurlijk altijd mee gaan met één van de wildexcursies in de omgeving.

Vakantie voorpret

Misschien wilt u tijdens de zomervakantie in Nunspeet, Vierhouten, Hulshorst of Elspeet  verblijven. Wat is er dan leuker om op de fiets  de locaties te verkennen. Wij wijzen u graag de weg naar de verschillende campings, hotels  en vakantieparken bij ons in de omgeving.

Ook in het vroege voorjaar is er van alles te beleven op de Noordwest-Veluwe.

Voor alle mogelijkheden en activiteiten kunt u kijken op www.nunspeetuitdekunst.nl

Tot ziens bij de film wild.DE film WILD ga kijken de moeite waard.