GLAZENHUIS 3FM SERIOUS REQUEST en OPENINGSTIJDEN DECEMBER

GLAZENHUIS EN DE OPENINGSTIJDEN IN DECEMBER

noordkaap-challenge-2Van 8 december t/m 20 december nemen Bart en Rob deel aan de Noordkaap Challenge voor het goede doel van 3 FM’s Serious Request waarvan de opbrengst gaat naar de “Stille Ramp”. De opbrengst is voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Met de donaties wil Seriousrequest / het Rode Kruis zorgen dat de vrouwen en kinderen in deze gebieden weer een betere toekomst krijgen.
stillerampBart en Rob zullen onderweg allerlei opdrachten/challenges uitvoeren om zoveel mogelijk geld op te halen voor de “Stille Ramp”. Ze starten 8 december 2014 bij de 3FM studio’s in het programma van Chiel Beelen om 6 uur ’s ochtends en zullen na een kleine 7000 kilometer op 20 december ’s avonds weer aankomen bij het glazenhuis in Haarlem. Aan de Challenge nemen 36 teams deel. Bart heeft teamnummer 129 en Rob heeft nummer 128.
team-logoWilt u de teams volgen? Dat kan! Ze hebben track en trace in de auto en ze hebben een facebook pagina. Rob is te volgen via www.facebook.com/de.keilers en Bart is te volgen via www.facebook.com/teamjager14 .
Van 8 december tot 20 december zijn wij aan de Industrieweg alleen voor reserveringen geopend. Natuurlijk zijn wij wel telefonisch en per mail te bereiken.
Van 20 december t/m 5 januari is ons bedrijf gesloten. Vanaf 6 januari staan wij weer voor u klaar.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2015!
Team Hoegen Fietsverhuur
Team de Keilers en Team Jäger

 

Team-de-Keilers-Noordkaap-ChalengeFoto-team-Jager