HEERLIJK NAZOMEREN OP DE VELUWE, HUUR EEN FIETS.

HEERLIJK NAZOMEREN OP DE VELUWE

De scholen zijn weer begonnen en u heeft nog een paar dagen vrij? Kom dan heerlijk nazomeren op de Veluwe. Huur een fiets of één van onze andere producten.

nazomeren met de step.HUUR EEN FIETS MET KORTINGSCOUPON

Bij de huur van een fiets krijgt u een gratis fietsroute die u voert over de prachtig bloeiende heide van Nunspeet, Vierhouten en Elspeet. Wanneer u heerlijk met de wind in de rug wilt fietsen hebben we voor u een comfortabele elektrische fiets. Wilt u dit keer niet over de heide maar liever langs het Veluwemeer fietsen dan hebben we een mooie fietsroute via de fundamenten van de Ludgeruskerk in Doornspijk naar het pittoreske Elburg. Bij aankomst in Elburg kunt u een kortingscoupon inleveren bij Kade 18 voor een gratis tweede kopje koffie. In Elburg kunt u op eigen gelegenheid een stadswandeling maken. De route van de wandeling is te koop bij Kade 18 of bij het VVV kantoor. Nadat u Elburg heeft bezocht bestaat er de mogelijkheid om door te fietsen naar de tuinen van dokter Vogel.

EXCLUSIEF SEGWAY UITJE

Wilt u een exclusief uitje dit najaar dan hebben wij een paar mooie tochten met de Segway samengesteld. U gaat met uw groepje onderleiding van een ervaren instructeur (die tevens u gids is) onderweg. De tours met de Segway kunnen ook in de avond geboekt worden zodat u meer kans heeft om wild te zien. Tijdens de tocht rijdt u gedeeltelijk over onverharde paden. Aan de hand van de ervarenheid van de groep wordt de moeilijkheidsgraad aangepast. De tours worden in niet te grote groepen gemaakt zodat er onderweg ook tijd is om iets over de omgeving te vertellen. Een Segway tour kan vanaf verschillende locaties gestart worden en u kunt beginnen met koffie en gebak. Wilt u dit unieke uitje graag beleven vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Huur een fiets GPS en kaart en geniet van de VeluweKINDERFIETSTOCHT MET GPS

Gaat u met uw kinderen of klein kinderen onderweg op de kindertandem of in de bakfiets wij hebben een speciale kinderroute samengesteld in GPS. De route is mooi met de bloeiende heide maar zeker ook wanneer de herfst aanbreekt. En u op zoek kunt naar mooie bladeren en paddestoelen. Wij raden u aan de GPS incl. kinderroute vooraf te reserveren.

Ook al zijn de schoolvakanties voorbij er is nog genoeg te doen op de Veluwe!