LENTE EINDELIJK, WE KUNNEN ER WEER OPUIT.

Eindelijk Lente, gezellig met zijn allen eropuit!Het is lente dus beesten weer nar buiten.

We hebben er even op moeten wachten maar het is toch weer lente geworden. Alle bomen en struiken zijn prachtig groen geworden of staan in bloei. Een mooie tijd om door de bossen en weilanden te fietsen. Alles ziet er fris uit en de jonge beestjes lopen weer in de wei.

Hoegen Fietsverhuur heeft ook niet stil gezeten deze winter en er zijn weer nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd.

 

Elektrische duofietser op uit met de elektrische duofiets.

Sinds kort kunt u bij ons terecht om een elektrische duofiets van de firma Van Raam te huren. Met familieuitjes of een ander dagje uit liepen we er tegen aan dat sommige mensen niet mee konden op de fiets. Vanaf nu is dat niet meer van toepassing. Mocht er iemand in uw omgeving zijn die niet meer mee kan op een gewone fiets of tandem maar wel graag in de natuur wil zijn kom dan een elekrische duofiets huren. De fiets is vanaf 1 uur te huur tot een hele dag.

 

Elektrische mountainbikesIn de lente door de natuur op een elektrische mountainbike

Mountainbiken samen met uw vrienden, collega´s of familie.
Wij beschikken over een ruime collectie mountainbikes, fatbikes en racefietsen. De mountainbikes zijn te huur voor kinderen v.a. 6 jaar. De racefiets en fatbike zijn er voor kinderen vanaf 1,50. Regelmatig horen we dat er bij de mountainbike groepen iemand niet mee kan of wil omdat deze persoon bang is het tempo niet bij te kunnen houden van de groep. Deze vlieger gaat nu niet meer op. Vanaf dit seizoen kunt u ook bij ons terecht om een elektrische mountainbike van Cube te huren.Mocht u uw bidon zijn vergeten, geen probleem u leent er 1 van ons met lekker Veluws kraanwater.

Uiteraard hebben we voor alle leeftijdscategorieën een passend vervoermiddel. Kijkt u maar eens op onder het kopje assortiment.

Reserveren gaat eenvoudig via het contactformulier, e-mail, de app of via de telefoon.

Wij hopen u snel te zien op de Veluwe!

 

Team Hoegen Fietsverhuur

Fietsverhuur Hoegen Team staat deze lente weer voor u klaar.