MEIMAAND FIETSMAAND 2014

Meimaand fietsmaand 2014!

De maand mei is de maand om er weer op de fiets op uit te trekken. De bomen staan vol met jonge blaadjes en de rododendrons staan prachtig in bloei. Reden te meer om in Nunspeet een fiets te huren en er heerlijk op uit te gaan.

MolenrouteMeimaand fietsmaand prachtige kindertocht langs de molens.

Wij hebben deze maand gekozen om de nieuwe fietsroute langs de molens van Nunspeet, Hulshorst, Elburg en Elspeet in het zonnetje te zetten. 55 kilometer lang kunt u van de mooie Veluwe genieten en een bezoek brengen aan de authentieke molens die ons gebied rijk is. (De route kunt u ook gedeeltelijk fietsen). De route is door de molenaars samengesteld en voor € 1,00 te koop bij Hoegen Fietsverhuur of bij één van de deelnemende molens. De deelnemende molens zijn Molen de Duif, de Hoop, de Maagd en de Tijd. Binnenkort treft u op onze site een kindermolenroute aan. Bij het huren van een fiets krijgen de kinderen gratis een molen doe-boekje mee en kunnen ze, als de molen open is, de molenaar allerlei vragen stellen. Wanneer u bij de kindermolenroute een kindertandem of bakfiets huurt wordt deze dag voor de kinderen nog leuker! Misschien is dit een mooie gelegenheid om elektrische fiets te huren en een dag uit te proberen. U kunt bij ons Flyer e-bikes huren met een middenmotor. Ook een elektrische tandem behoort tot de mogelijkheden. Ben u niet gewend om ver te fietsen (of heeft u daar niet zo’n zin in) een elektrische scooter huren is ideaal. U zoeft geluidloos van de ene naar de andere molen.

Op de solex over de Veluwe.Familie of bedrijfsuitje

Wilt u voordat het WK voetbal begint nog een uitje plannen? Graag bereiden we samen met u een tocht op de solex voor, zodat u met uw familie of bedrijf al trillend en schuddend de Veluwe kunt verkennen. Een exclusieve bos tour op de Segway is het ultieme uitje van dit moment. U gaat onder leiding van een zeer ervaren gids de bossen van Nunspeet en omgeving in om te genieten van de prachtige omgeving. Voor een teambuildingsactiviteit is de Conferencebike of Kletsfiets zeer geschikt. De routes worden op maat gemaakt voor u en geladen in een GPS toestel.

Racefiets hurenMeimaand Fietsmaand even lekker uitwaaien op de racefiets.

Altijd al eens een racefiets uit willen proberen? Wij hebben ze in verschillende maten van klein tot groot. De racefiets is erg geschikt voor een leuke dagtocht. Vanuit Nunspeet kunt u een mooie rit door de Flevopolder om het Veluwemeer maken.
Kortom om een fiets te huren zijn er mogelijkheden genoeg tijdens de meimaand fietsmaand op de Veluwe.

Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag geopend vanaf 10:00 uur