MEIMAAND FIETSMAAND 2017, NUNSPEET STAAT BOL VAN ACTIVITEITEN.

Meimaand Fietsmaand Fiets huren en andere leuke activiteiten in gast gemeente Nunspeet.Nunspeet Meimaand Fietsmaand

Dit jaar is Nunspeet gastgemeente van de landelijke Meimaand Fietsmaand. De hele maand mei staat in het teken van fietsen, sfeer, activiteiten en evenementen dus eens te meer een reden om Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten, Elspeet en de Randmeren per fiets te bezoeken. De vitrines van het kunstsnoer zijn allemaal versierd met fietsen en door de hele Gemeente treft u oranje fietsen aan.
Heeft u zelf geen fiets bij u dan kunt u er één huren bij Hoegen Fietsverhuur.

6 mei 2017

Opening meimaand fietsmaand met de Artistieke Fiets Karavaan.
Tijdens deze karavaan kiest een jury de leukste fiets uit en zijn er leuke prijzen te winnen. Vanaf het Marktplein vertrekt de karavaan voor een leuke route door Nunspeet. Maar wilt u niet met de kinderen op de gewone fiets huur dan samen met het gezin één van onze “artistieke” fietsen. Ga daarom met zijn allen op de kletsfiets, familiefiets en of kindertandem. Wanneer u uw versierselen meeneemt kunt u de fiets natuurlijk bij ons versieren.
Wilt u niet meefietsen kom dan gezellig naar één van de terrassen op de Markt want u mag de fietsen ook bewonderen en de kinderen aanmoedigen.
De officiële opening is om 15:30 en om 16:00 start de Artistieke Fiets Karavaan dus wees er bij.

9 t/m 12 mei 2017

De avondfietsvierdaagse kan dit jaar ’s avonds en overdag gereden worden.
Overdag start de fietstocht bij het Stationshuisje en ’s avonds bij het Dorpshuis de Wieken in Hulshorst. Bovendien is de avondfietsvierdaagse de ideale manier om eens een elektrische fiets uit te proberen. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment zoals Batavus de nieuwste Gazelle en Flyer. U heeft zo dus de mogelijkheid om iedere dag een andere elektrische fiets uit te proberen.

Meimaand Fietsmaand vol met fiets activiteiten.13 mei 2017

Ladies Ride

Toerclub de Volharding houdt zaterdag 13 mei de Veluwse Ladies Ride. Een toertocht voor uitsluitend dames. Heeft u zelf geen geschikte fiets? Hoegen Fietsverhuur heeft dames racefietsen en mountainbikes te huur in verschillende frame maten.

Molenroute tijdens de nationale Molendag

Tijdens de Molendag staan de 3 molens in de Gemeente Nunspeet in het zonnetje!
De gratis molenroute gaat langs Molen de Duif in Nunspeet, Molen de Maagd in Hulshorst en Molen de Hoop in Elspeet. U kunt op deze dag de molens bezichtigen en in Elspeet is er bij de Molen een Kofferverkoop. Voor de kinderen is er daarom bij de huur van een fiets een Molenboekje beschikbaar waar ze van alles over molens te weten kunnen komen.

Gratis de Vier Tinten Fietsroute

Speciaal voor de Meimaand Fietsmaand is een mooie fietsroute langs de nieuwe knooppunten samengesteld. U fietst langs de 4 kernen en ontdekt in Nunspeet, Vierhouten, Elspeet en Hulshorst de verschillende tinten van de dorpskernen.

KortingscouponsMeimaand Fietsmaand kortingsbon

Tijdens de meimaand kunt u bij de toeristische informatiepunten in Nunspeet en Elspeet gratis bonnen ophalen die korting geven bij verschillende bedrijven. Bij inlevering van de coupon ontvangt u bij ons bedrijf 10% korting op de fietshuur wanneer u de huurfiets afhaalt aan de Industrieweg.

Voor het volledige programma neem een kijkje op www.nunspeetuitdekunst.nlMeimaand Fietsmaand kortingsbon