MEIVAKANTIE ? FIETS HUREN OP DE VELUWE

Fietsen huren in de meivakantie op de Veluwe!

Heeft u een dagje vrij met de kinderen tijdens de meivakantie en wilt u lekker buiten zijn met zijn allen. Kom gezellig naar de Veluwe en geniet van de heerlijke boslucht en pittoreske dorpjes in de omgeving van Nunspeet. Gaat u een paar dagen kamperen of verblijft u in een huisje wij bezorgen u fiets bij uw vakantieverblijf.

2 kinderen en een maxi cosi passen er in.Wat dacht u ervan om samen met uw kinderen op een tandem rond te fietsen over de Veluwe op zoek naar wild en in de loop van de middag lekker neer te strijken aan de Zandenplas om even uit te rusten en heerlijk te zwemmen. Boek dan nu snel één van onze kindertandems of Gazelle Cabby bakfietsen.

De Flevopolder

Wilt u lekker in de Flevopolder gaan fietsen? Vanaf Nunspeet kunt u via Harderwijk naar Elburg fietsen. Wanneer u een elektrische fiets huurt weet u zeker dat u altijd met wind mee fietst. Vindt u dit te ver, vanaf Nunspeet aan Zee vaart ook een pontje naar de overkant.

 De Kletsfiets.Op de kletsfiets is altijd een feest.

Voor een hilarische middag uit stapt u met zijn allen op de Kletsfiets of één van onze familiefietsen. U stopt de bak vol met lekkernijen en in het bos kunt u heerlijk picknicken met uw gezelschap. De Kletsfietsen of familiefietsen zijn uitstekend te combineren met eventueel tandems of steps. (Gelieve vooraf te reserveren)

Spannend onderzoek in meivakantie door inspecteur Delictus in Elburg.Super interactief spel

Inspecteur Delictus en de Museumbende is een nieuw item in de verhuur. U gaat op de fiets naar Elburg of Harderwijk en in één van de twee plaatsen gaat u een interactieve citygame met uw smartphone doen. Het  spel is geschikt voor jong en oud.  Voor verdere informatie over dit spel kunt u contact met ons opnemen,  telefonisch of per mail.

Sportief

Voor de echte sportievelingen onder ons hebben we mountainbikes en racefietsen te huur. Voor de mountainbike hebben  we verschillende GPS tochten door de Veluwse bossen. Een mountainbike incl. helm en bidon kost € 17,50 p.p. Heeft u zelf een GPS toestel? Dan kunt u een route gratis downloaden op onze website.

Met de Segway er op uit.Segway offroad tour

Voor een exclusief uitje boekt u een offroad Segway tour. Onder begeleiding van een ervaren gids beleeft u de Veluwe op een heel andere manier. Voor verdere informatie over deze exclusieve Segway tour kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Tijdens de meivakantie hebben we weer een aantal leuke fietsroutes voor u klaar liggen! Wilt u kennis maken met een fietsroute in GPS dan kunt u het toestel incl. een route bij ons huren.

Graag tot ziens in de meivakantie.

 

Mocht u tijdens de meivakantie geen gelegenheid om te gaan fietsen. Op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag zijn wij geopend.