FIETS ACTIVITEIT IN WINTER

Stoere activiteiten tijdens de Winter

De bomen zijn zonder blad, de temperaturen zakken langzaam onder nul, de ijsmeesters van de Elfstedentocht beginnen zich weer te roeren, de winter is aangetreden! Nu is de tijd voor de echte mannen, vrouwen en kinderen om naar buiten te komen om de robuuste bossen rondom Nunspeet te verkennen.Kom mee naar buiten allemaal.

Mountainbike tochten

Hoegen Fietsverhuur beschikt over een grote aanbod aan mountainbikes, van 29 inch dames en heren Cube mountainbikes tot 20 inch mountainbikes voor de allerkleinsten. Hierdoor kunt u met het hele gezin, vriendengroep of gewoon zelfstandig een uitdagende route over de onverharde paden van de Veluwe maken. Wij hebben speciaal een aantal mountainbike routes samengesteld waarmee u de bossen rondom Nunspeet kunt ontdekken. Na een korte instructie gaat u zelfstandig onderweg aan de hand van een GPS route. De kindermountainbikes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

Mountainbike clinic met kinderen.Kinderen krijgen tijdens mountainbike clinic betere beheerzing van de fiets.

Vanaf 8 personen kunt u een mountainbike clinic van 2 uur volgen. Tijdens de clinic worden de basisbeginselen van het mountainbiken bijgebracht. Na de technische oefeningen wordt er een mooie tocht door de omgeving gemaakt. Voor een clinic met kinderen verwachten wij dat er per 2 kinderen een volwassene meefietst.

Stoere Fatbike

Heeft u het mountainbiken al aardig onder de knie of wilt u gewoon eens iets anders ervaren. Huur dan nu één van onze Fatbikes. Door de grote banden met weinig luchtdruk zijn de zandverstuivingen geen probleem meer en vliegt u hier bijna over heen. De Fatbikes zijn goed te combineren met onze mountainbikes zodat u onderweg onderling kunt wisselen. De fatbikes zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

Segway off road tourGa met ons op natuurtour over de veluwe.

Vindt u het huren van een mountainbike of Fatbike toch net iets te sportief. Boek dan een Segway off road tour.  U wordt na een uitgebreide instructie individueel opgestart. Wanneer u de basis van het Segway rijden voldoende onder de knie heeft gaat u onder leiding van één van onze ervaren Segway instructeurs onderweg om een heuse off road tour door de bossen van Nunspeet te maken. U zult hierbij met name over onverharde paden rijden en moet u de nodige obstakels die het bos u te bieden heeft overwinnen. Gelieve vooraf te reserveren.

Tijdens de wintermaanden is ons bedrijf op zondag en maandag gesloten. Voor groepen gelden andere openingstijden. Gelieve vooraf te reserveren.

Heeft u de gratis app van Hoegen Fietsverhuur al gedownload? Hier vindt u ons gehele assortiment, prijslijst, contactgegevens en leuke fietsroutes in de omgeving van Nunspeet. De app is verkrijgbaar in zowel de Play store als App store.

Wij zijn gesloten van vrijdag 23 december t/m zaterdag 8 januari. Team Hoegen Fietsverhuur wenst u hele fijne feestdagen!