MOUNTAINBIKE HUREN OF SEGWAY TOUR MAKEN IN DE HERFST

MOUNTAINBIKE HUREN

Het najaar is nu echt voorbij. De eerste herfststormen hebben zich aangekondigd, de racefietsen zijn schoongemaakt en opgeborgen. De zandpaden zijn lekker modderig geworden en ook een beetje glad door de bladeren. Kortom het is weer tijd om te gaan mountainbiken! Bij Hoegen Fietsverhuur kunt u ook tijdens de herfst een fiets huren. Naast het gewone fiets assortiment hebben we veel verschillende maten mountainbikes en helmen op voorraad. Verder beschikken we over mooie mountainbike routes in GPS voor de getrainde en niet getrainde mountainbiker. Heeft u nog nooit op een mountainbike gezeten dan hoeft dit geen probleem te zijn. We leggen u graag uit hoe de fiets werkt. Mocht u onverhoopt onderweg pech krijgen dan belt u ons en we wisselen de fiets z.s.m. om.

Mountainbike huren dat doe je toch bij HOEGEN FIETSVERHUURIn de herfst hebben we een speciale mountainbike aanbieding:

Een mountainbike huren incl. helm en een GPS route kost voor 1 dag  €17,50. Tijdens de tocht kunt u een bidon van ons gebruiken.

SEGWAY TOURMet de SEGWAY X2 op tour door de sneeuw

Wilt u de Veluwe in de herfst op een andere manier beleven. Wij hebben speciaal voor de herfst een stoere Segway tocht gemaakt. Deze tocht kunt u maken vanaf Nunspeet of Vierhouten. De tocht wordt gemaakt onder begeleiding van een ervaren instructeur die goed bekend is in de omgeving en veiligheid boven alles stelt. Onze Segway X2 is uitgerust met grote banden met grof profiel. Hierdoor kunt u tijdens de tocht over zandpaden door de bossen van de Veluwe rijden.  Tijdens het rijden wordt de tocht aangepast aan het niveau van de groep. U kunt kiezen voor een 1 of 2 uur durende tocht. De tocht is te boeken vanaf € 32,50 p.p. het minimum aantal personen is 4 en maximaal 9.

Wilt u echt een Segway uitdaging kom dan een Segwaytour maken wanneer de eerste sneeuw is gevallen. Tijdens de Segway snowtour zult u zien hoe adembenemend mooi de Veluwe is.