MOUNTAINBIKETOCHT OM VAN VELUWSE HERFST KLEUREN TE GENIETEN

De herfstkleuren zijn er en het begin van de winter komt er aan2012-10-28-162

De mooie nazomer is voorbij, de herfst is in volle gang en we gaan ons weer opmaken voor de winter. Tijdens deze periode kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wat dacht u van een prachtige mountainbiketocht door de bossen, een heerlijke fietstocht in de winterzon of een spectaculaire Segwaytocht in de eerste verse sneeuw. Kortom in deze periode is er van alles te beleven bij Hoegen Fietsverhuur.

Mountainbiken met uw sportclub of vriendengroepCIMG0850

Hoegen Fietsverhuur beschikt over een groot aantal mountainbikes in allerlei maten, zowel voor volwassenen als kinderen. Vanaf de omgeving Nunspeet hebben we prachtige mountainbiketochten voor u samengesteld. Wanneer u zelf een GPS toestel heeft zijn deze routes gratis te downloaden via onze website. Moch u zelf geen GPS hebben dan kunt u er 1 bij ons huren incl. een route. Wij leveren ook op locatie.

Aanbieding:

Vanaf 1 november t/m 20 december betaalt u vanaf Nunspeet voor een mountainbike incl. helm,  bidon en GPS de speciale prijs van € 17,50 p.p. De bidon mag u mee naar huis nemen als aandenken.

Elektrische fiets/stadsfiets/tandem

Op de elektrische fiets is de herfstwind trotseren geen probleem. Vaak wordt gedacht dat fietsen in de winter geen leuke bezigheid is.  Juist in deze tijd van het jaar is het heerlijk fietsen op een mooie winter- of herfstdag. U waant zich op sommige stukken alleen op de wereld en u zult enorm genieten van de stilte. Uiteraard kunt u op een gewone fiets met 7 versnellingen onderweg gaan maar u zou ook voor een elektrische fiets of tandem kunnen kiezen. Als het waait fietst de e-bike een stuk makkelijker. Wij zorgen voor een fietstas achter op de fiets met een regenponcho. Mocht het onverhoeds toch gaan regenen dan kunt u de regenponcho van ons lenen.

Extra service

In de wintermaanden krijgt u bij de huur van een fiets of tandem een gratis fietsroute en een fietstas met regenponcho te leen. Wij hebben voor u een aantal mooie fietsroutes samengesteld o.a. via Hulshorst over het Beekhuizerzand richting Harderwijk, en een route naar Elburg en Vierhouten De vertrouwde Zandenbosroute via Vierhouten richting Elspeet en Leuvenem kan ook gewoon gefietst worden. Vanzelfsprekend is onze gratis pech hulp onderweg in de winter ook van toepassing.

Segwaytocht door de herfstmodder of door de eerste verse sneeuw

Wij beschikken over Segways die geschikt zijn om off road mee te rijden. Hierdoor kunnen wij ook in de modderige herfst of in de eerste verse sneeuw met u onderweg om een spectaculaire Segwaytocht te maken. U kunt kiezen voor een 1 uur of 2 uur durende tocht door de Veluwse bossen. U rijdt zelf op een Segway en hoeft deze niet te delen met iemand anders tijdens de tour. Na een duidelijke instructie gaat u onder begeleiding van een zeer ervaren instructeur/gids onderweg.

Segwaytochten zijn te boeken vanaf € 35,00 p.p.

Vanaf 1 november zorgen wij tijdens de tocht  voor een bekertje chocomelk met wat lekkers onderweg.

U bent van harte welkom in de herfst- winterperiode in Nunspeet en omgeving.

Op onze website vindt u de actuele openingstijden. Ons bedrijf is gesloten vanaf 21 december 2014 t/m 5 januari 2015.